LIFESTYLE | VLOG, NICKI MINAJ CONCERT!

zaterdag, maart 21, 2015

Donderdag 19 maart ging ik samen met Frank naar Amsterdam, ZiggoDome, voor het concert van Nicki Minaj met als voorprogramma Trey Songz. Ja dat is niet niets! Ik heb de hele dag gevlogd :) Maar voor diegene onder jullie die het niet interessant vinden hoe ik die dag beleefd heb, is er ook een versie van alleen het concert.


De vlog van mijn dag

Het concert

Abonneren kan hier gratis!

You Might Also Like

2 lovely comments

  1. Leuk de vlog van jouw dag, jammer dat het geluid zo ontzettend slecht is van het concert. X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg leuke vlog, leuk om eens te zien!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS