LIFESTYLE | SHOPPEN IN NIJMEGEN

maandag, maart 09, 2015

Toen ik nog niet op kamers woonde in Tilburg was ik veel vaker in Nijmegen te vinden dan nu. Nijmegen is met de trein namelijk maar een kwartiertje van mijn huis vandaan. Ik had al weer een tijdje niet meer afgesproken met Laura en we besloten samen de stad in te gaan. Helemaal vanuit Tilburg (pff) ging ik richting Nijmegen.

Naast het feit dat er een markt door de stad heen stond, waren er ook een aantal mensen die een kleedje hadden neergelegd met daarop hun oude spulletjes die ze waarschijnlijk niet meer willen. Er lag, zoals je kan zien, veel servies maar ook Barbies (zonder kleding) en andere spullen die ik eigenlijk wel als rommel zie.

Het weer was een beetje verraderlijk. De zon scheen in de ochtend enorm terwijl de temperatuur door de wind erg tegenviel. Beiden hadden we dus een redelijk dun truitje aan gedaan en onze warme schoenen thuis gelaten. Om even warm te worden (en omdat we van eten houden) gingen we naar De Blonde Pater. Hier heb ik al eens een artikel over geschreven (klik). Laura nam een broodje met salami en ik ging (zoals altijd) voor een broodje met zalm. We kozen beiden voor een lekker kopje thee.Toen was het tijd om naar Ieder z'n Vak te gaan. Een super leuke winkel waar je zelf een vak kan huren en daar spullen in zetten om te verkopen. Webshop Alice & Jo heeft er een vak met onder anderen een heleboel Sleek, EOS en Real Techniques kwasten. Het is echt een super leuke winkel. Echter is die moeilijk te vinden want hij zit in een straatje waar weinig mensen maar naartoe gaan. Er tegenover is de Dille en Kamille en even verder in de straat is een Bagels and Beans. Dit straatje is dus echt de moeite waard. (Adres Ieder z'n Vak: Lange Hezelstraat 72-76)

Hierna zijn we ook nog even de So Low in geweest, de H&M, Tally Weijl en nog veel meer winkels. Het was super leuk en gezellig. Binnenkort zal ik wel een shoplogje plaatsen :)

Ga jij wel eens winkelen in Nijmegen?

You Might Also Like

14 lovely comments

 1. Ik moet ook echt eens naar ieder Z'n Vak, ga ik zo eventjes langs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OMG! Naar die winkel moet ik toe. EOS, sleek en mooie kwasten. Ik zou mijn ogen uitkijken! How awesome!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er gezellig uit 'ieder zijn vak ' leuk concept en je hebt mooie foto's gemaakt van Nijmegen ♡ ik vind Nijmegen en erg leuke stad.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er heel leuk uit! Ik ben nog nooit naar Nijmegen geweest om te shoppen, omdat het enorm ver reizen is (ik kom uit het noorden). Maar als ik een keer wat dichterbij ben wil ik er sowieso een keer heen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om samen een dagje de stad in te gaan! Ik kom zelf bijna nooit in het zuiden omdat het vanaf Groningen zo ver is. Toch maar eens gaan doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook een keertje wezen shoppen in Nijmegen, erg leuk! Waarom heb ik die winkel gemist met Real Techniques en EOS? :O goede tip voor als ik er nog een keertje naartoe ga haha. Ben benieuwd naar je shoplog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben er nog nooit geweest! Meestal ga ik nar Eindhoven!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat klinkt erg goed!! Misschien moet ik er toch eens heen gaan, het ziet er ook leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk! Mooie Nijmegen 💕 laat maar weten als je weer komt hoor xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik studeer in nijmegen ben er nooit echt goed wezen shoppen behalve de primark dan dus bedankt voor de leuke tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ah die RT kwasten en EOS balms <3 in Rotterdam heb je ook zo'n winkel maar bijna alles van EOS is elke keer op ._.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik was vorige week in Nijmegen naar het ziekenhuis en we zijn daarna nog heel eventjes het centrum in geweest, zitten erg leuke winkeltjes :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS