LIFESTYLE | DOEI OUDE BEATS, HALLO NIEUWE BEATS

dinsdag, maart 03, 2015

Toen ik slaagde voor mijn Havo diploma, zo'n twee en een half jaar geleden kreeg ik van mijn ouders die koptelefoon die ik al zóóó lang wilde hebben. Roze Dr. Dre Studio's. Ik was er dolgelukkig mee en had ze elke dag op. Helaas kwam daar een eind aan toen op 28 januari (de dag voor mijn verjaardag) er geen geluid meer kwam vanuit de linker kant. De tijd die daarop volgde bestonden uit onzekere dagen terwijl de vader van Daan hem probeerde te maken... Tevergeefs.
Op de afbeelding hierboven zie je mijn oude beats. Groot, roze (dat lichtelijk iets weghad van paars/roze) met wit. Het was mijn trots. Ondanks dat ik door ouderen waarschijnlijk vaak gezien ben als ''schorrie morrie met herrie muziek'' terwijl ik vaak zat rustige muziek luister.

Hoe dan ook. Haar vervanger moest en zal er komen. Na een paar weken met ordinaire Apple oordopjes was ik er wel weer klaar mee. Ik wilde een koptelefoon. Mijn oog viel op een aantal exemplaren die in prijs verschilden van €159 tot €285. Een roze Studio zoals ik had zou neerkomen op €285. Zou ik accepteren dat ik geen roze zou hebben en gaan voor een matzwarte werd het €245. Toch een roze maar dan een Mixr in plaats van de Studio? Dan werd het €250. Nou moet ik eerlijk toegeven dat na het kopen van twee Michael Kors tassen en een hoop bullshit mijn rekening niet meer zo vol staat. Ik ging daarom voor de nieuwe Solo variant voor een prijs van €159, in het roze.


Deze koptelefoon is wat kleiner dan de Studio's die ik gewend was. Maar dat scheelt ook een hoop in prijs. Ook zat er maar één kabeltje bij in plaats van twee. Bij de Studio's heb je het zogeheten noise canceling. Dat houdt in dat de koptelefoon er voor zorgt dat je minder geluid hoort van buitenaf. Bij de Solo's is dat helaas niet het geval. Daar in tegen is het voordeel dan wel dat ik voor mijn Studio's batterijen nodig had en nu niet. De Solo's zitten wat strakker op je hoofd, waar ik ook nog een beetje aan moet wennen. En het geluid kan niet zo hard als bij de Studio's. Maar misschien is dat ook maar beter.

Voordat ik het vergeet; ik vind deze mooier dan mijn Studio's.

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Mijn broertje heeft ook beats, ben echt lichtelijk jaloers dat ik het met mijn normale oortjes moet doen, haha. Maar ik kan natuurlijk niet alles hebben ;) Ik vind deze roze beats trouwens wel echt mega mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zonde dat je eerste al kapot is, best snel hoor. Maar zijn erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die je nu hebt gekocht vind ik er ook heel gaaf uitzien! Iets eleganter haha. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een tof kleurtje, ze zijn leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS