LIFESTYLE | DIY LETTER SLINGER VAN XENOS

zaterdag, maart 14, 2015

Deze slingers zijn niet meer over het hoofd te zien. Vrijwel elke blogster heeft er eentje aan de muur hangen. Verschillende winkels spelen er op in en zijn ze in veel (web)winkels te vinden. De één wat duurder dan de ander. Overigens zijn er ook al DIY's te vinden voor de DIY slinger. Ja, je moet dan dus ook zelf de letters maken.
Boven mijn bed heb ik momenteel mijn eigen blognaam hangen. Lekker egocentrisch. Natuurlijk zijn er een heleboel leuke zinnetjes te bedenken om boven je bed te hangen en zou ik waarschijnlijk ook wel eens de letters vervangen voor nieuwe.

Leuke zinnetjes
Home is where the hart is
Always kiss me goodnight
Yesterday is over
Wake up beautiful
Today is a new day

Heb jij de bekende letter slinger?

You Might Also Like

2 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS