FASHION | WITH A TOUCH OF PURPLE (PROPEDEUSE UITREIKING)

woensdag, maart 18, 2015

Zoals jullie gisteren konden lezen had ik maandag avond de uitreiking voor mijn propedeuse. Mijn moeder en broer kwamen helemaal naar Tilburg om te kijken hoe ik het papiertje in ontvangst mocht nemen en ging ondertekenen. Inmiddels in mijn moeder al een ster in het maken van outfit foto's en mocht ze maandag ook weer aan de slag!


Jasje WE / Shirt H&M / High waisted broek H&M / Schoenen Converse / Lipstick MACWat vind jij van deze outfit?

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Erg mooi jasje, de outfit staat je goed! En goede foto's gemaakte door jouw moeder :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wow, woooow! Je moeder is een PRO in het fotograferen van je outfits! Ik wilde net zeggen dat ik je foto's zo leuk vond, ook gewoon midden in de wijk, props voor jou en je mom! :D Je lipkleur, die vind ik zo fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awh super leuk om te horen! Mijn moeder voelt zich erg gevleid, haha. Heb natuurlijk wel even verteld dat ze een fan heeft ;)

   Liefs

   Verwijderen
 3. Leuke outfit, jasje is echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog gefeliciteerd met je propedeuse. Mooie foto's zijn het geworden en zeker een prachtig jasje! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS