FASHION | TRENDS WAAR IK NIET AAN MEE DOE

maandag, maart 16, 2015

Trends in de fashion wereld zijn er in alle vormen en maten. Ze komen en gaan, al blijft de één langer hangen dan de ander. Sommige trends doe ik aan mee en volg ik met plezier. Andere laat ik toch liever aan mij voorbij gaan. Benieuwd welke trends ik links heb laten liggen? Lees dan snel verder.


De Triangl bikini (Bron)
De Traingl bikini is niet meer weg te denken van het internet of Instagram. Meiden die foto's plaatjes van hun half geopende Traingl doos met daarin hun pareltje van een bikini. Dit doet mij een beetje denken aan die Fringe bikini die eerst helemaal hot en happening was. Daar deed ik overigens ook niet aan mee. Leuk vind ik deze Traingl bikini's op zich wel hoor. Maar ik vind het totaal niet nodig om er een te gaan kopen. En volgens mij is dat materiaal helemaal niet zo fijn, of lijkt dat maar zo? 


Nike Roshe Run (Bron)
Opeens liep iedereen op deze sport schoenen door de straten. Hoewel ze deze soms in prachtige printjes hebben waar je bijna bij gaat kwijlen zeg ik er toch echt nee tegen. Waarom? Ten eerste vind ik de zool alles behalve mooi. Ten tweede is het een sport schoen. Een sport schoen die niet gebruikt wordt als sport schoen. Maar omdat ik zo a-sportief ben als maar kan, lijkt het mij ook een beetje gek als ik zo iets aan zou doen. Als ik ze in eerste plaats al mooi zou vinden dan. 


Stan Smith sneakers (Bron)
Zoals ik net al aangaf deed ik niet mee met de Roshe Run trend omdat ik ze niet mooi vind. Wederom spreken ook deze schoenen mij qua uiterlijk op het eerste gezicht niet echt aan. Wel moet ik toegeven dat ik ze met rode accenten leuker vind dan deze met groen. Maar ik zou ze zelf gewoon niet kopen. Ze doen mij denken aan de K-Swiss schoenen van vroeger. De neus vind ik niet mooi en de tong zit volgens mij ook niet zo fijn. 

Welke trends doe jij wel of niet aan mee? 

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Ik doe ook niet mee aan de trend van sportschoenen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die stan smith sneaker is eigenlijk gewoon de adidas schoen alleen mist er een streep, die traingl bikini vind ik wel heel erg leuk maar echt mega duur (zonde!) nike roshe vind ik wel leuk maar ben meer van de nike air :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb sowieso niets met sneakers XD en die bikini vind ik niet mooi haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Volgens mij vind jij alles met roze leuker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind die bikini's ook niet zo heel super hoor, en vorig jaar inderdaad die fringe bikini's. Deed ik ook niet aan mee haha. Roshe Run vind ik ook super lelijke schoenen, die andere schoenen uit je artikel vind ik dan nog wel gaan. Maar Roshe Run zou ik nooit kopen. Al zei ik dat eerst ook over New Balance en nu heb ik een paar New Balance haha... Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS