FASHION | SOME OVERKNEE BOOTS

Het begon met kniekousen, vervolgens werden het overknee kousen en tegenwoordig zijn het naast de kousen ook de overknee boots. Nou ging ik niet mee met de kniekousen trend, wel weer met de overknee kousen trend (voor een ootd, klik hier). Stiekem heb ik ook wel een fashion crush op de overknee boot, vandaar dat ik even wat inspiratie bij elkaar heb gezocht. Kijk rustig naar de plaatjes die ik bij elkaar heb geraapt en laat vooral even in de comments achter wat jij wat deze overknee boots vindt. Ik ben namelijk erg nieuwsgierig ;)
Bron
Bron

Bron
Bron

Wat vinden jullie van the overknee boot?

4 opmerkingen:

 1. Ik vind het super mooi staan bij anderen, maar ik ben erg klein en dan vind ik het niet zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Denk ook dat het eraan ligt hoe lang je bent, of het je mooi staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het wel heel gaaf, maar zou het zelf niet dragen denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh deze trend blijf ik zo leuk vinden!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

Susan | susanblogt.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.