FASHION | ON IT'S WAY

vrijdag, maart 27, 2015

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit iets online heb besteld. Regelmatig hoor ik van Lisa dat er weer een H&M pakketje op haar wacht, of dat ze weer eens niet thuis was terwijl het bezorgd moest worden. En toen ik afgelopen week weer in Tilburg aankwam en een gigantische Zalando doos zag staan bleek Nicky wat besteld te hebben. Tijd om het ook te proberen!
Paspoort mapje / Ik heb momenteel geen (geldig) paspoort maar daar gaat binnenkort verandering in komen. Waarom? Dat zal ik snel vertellen in een persoonlijke blogpost. Natuurlijk leuk zo'n paspoort, maar een mooi paspoort is een stuk leuker! Toen ik dit mapje zag wist ik het zeker; deze zal mijn toekomstige paspoort versieren. H&M  €3,00

10 nude-kleurige elastiekjes / Iets wat ik en volgens mij de hele vrouwelijke bevolking altijd kwijtraakt zijn bobbypins en haar elastiekjes. Tijd om weer wat aan te schaffen. Aangezien ik vaak genoeg gehoord heb dat het ijzeren stukje om het haar elastiekje slecht voor je haar is, besloot ik om wat elastiekjes te bestellen zonder dat ijzeren stukje. H&M €1,99

Lagere open schoenen / Toen ik Nicky liet zien wat ik voor schoenen besteld had was haar eerste reactie ''Ie, wat zijn ze laag...''. Ze keek me vervolgens met zo'n blik aan van; sorry dat ik je beledig maar dit is lelijk. Als eerst heb ik behoefte aan schoenen met een bandje. Anders kan ik er gewoon niet op lopen en floep ik er continu uit. Vandaar dat ik eigenlijk alleen maar hakken heb die helemaal dicht zijn, als een laarsje. Maar voor de zomer heb ik 2 prachtige lange jurken en ook twee lange rokken. Met mijn 1.60 zijn die eigenlijk altijd wel te lang. Ik heb dus een klein hakje nodig om ervoor te zorgen dat de jurken/rokken niet over de grond slepen. En omdat het zomer is, natuurlijk een open schoentje. H&M €19,99

Bestel jij vaak online?

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Ik heb dat paspoort mapje ook, precies dezelfde echt een leuk ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat een leuke dingen!
  ik vind dat paspoort mapje echt geweldig.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de schoenen heel leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke spulletjes. Benieuwd wanneer ze binnen komen en of schoenen wel lekker zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig worden mijn pakketjes dan gewoon bij de buren afgeleverd als ik er niet ben. Ik vind online winkelen toch wel handig; kost minder tijd en je hebt meer aanbod en kan makkelijker prijzen vergelijken.

  Ik vind je paspoortmapje heel schattig btw.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dus vanaf nu ga je ook online de winkels onveilig maken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb die schoenen van de H&M maar dan in het blauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke schoenen, volgens mij kwam ik ze van de week tegen in het boekje van H&M die ik thuis kreeg!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS