FASHION | NEW IN!

zaterdag, maart 07, 2015

Wie mijn blog al langer volgt weet dat ik een enorme liefde heb ontwikkelt voor shoppen en zeemeerminnen (lees hier). En wat is nou beter dan deze twee dingen te combineren? Inderdaad, helemaal niets kan daar aan tippen. Toen ik samen met Laura in Nijmegen was winkelen liep ik tegen iets aan dat mijn twee liefdes geweldig met elkaar combineerden.
Tadaa, mijn nieuwe lievelingstrui. Een donkerblauwe trui met daarop de tekst MERMAID, Under the Sea University since 1984 en de afbeelding van een schelp. Nou gaat het mij niet zo zeer om het ''since 1984'' want ja. Dat is toch best wel wat jaartjes voor mijn geboortejaar. Maar de andere tekst en het schelpje vind ik echt super leuk. 

De trui kocht ik in een L omdat ik bij dit soort truien wel hou van een beetje oversized. De stof is niet al te dik dus je kan hem nu prima aan. Je zal het niet koud maar ook niet te warm hebben. Aan de binnenkant is die lekker zacht. 

Toen Laura en ik de Tally Weijl (daar komt die vandaan) binnenliepen viel mijn oog gelijk op deze trui. Kosten wat kost moest ik hem hebben. Ok√©, ik moest hem eerst nog passen maar toch. Ik zei tegen mezelf dat ik hem zou kopen, hoeveel hij ook zal kosten. Toen ik een blik wierp op het prijskaartje en een bedrag van €12,95 zag staan kon ik mijn geluk niet op. Heerlijk goedkoop! Wil je hem online bekijken? Klik dan hier

Wat vind je van deze trui?

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Heb zelf niet echt iets met zeemeerminnen, maar hij ziet eruit als een lekkere trui ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke en comfi trui!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er goed uit en een lekker prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die truien zitten ook altijd zo fijn! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS