FASHION | NEW IN, FROM SALE

zondag, maart 01, 2015

Een winterjas heb ik wel maar toch was ik daar niet tevreden over. De jas is dik, warm, ziet er wel oké uit. Wat ik overigens knap vind aangezien ik hem al wat jaartjes heb. Op het gebied van uiterlijk heb ik toen dus wel een overwogen keus gemaakt. Maar voor mijn kont echter... Nee. Ik begon me steeds meer te ergeren aan mijn koude billen. Want mijn jas kwam maar tot op mijn heupen. Tijd om ''op zoek'' te gaan naar een langere winterjas.

Jas New Yorker / Sjaal Primark / Blouse H&M / Jeans Primark / Enkellaarsjes Miss Selfridge

Zoals je hierboven kan lezen heb ik de jas gekocht bij de New Yorker. Ik was alweer een tijdje geleden samen met Lisa in Den Bosch te vinden om even gezellig niets te doen (vlog). We gingen onder anderen de New Yorker in waar ik opeens dit schatje zag hangen. Het is niet dat ik echt op zoek was naar een langere jas. Maar ik klaagde wel elke dag over mijn koude billen. 

Eerder die dag vond ik bij The Sting een soortgelijke jas voor €30,00 maar kocht hem niet. Ik was niet van plan om echt geld uit te geven aangezien ik een nieuwe koptelefoon wilde kopen. Toen ik bij de New Yorker het oranje sale kaartje met en bedrag van €15,00 aan deze jas zag hangen werd ik helemaal wild. 

Aan de binnenkant zit een lekkere fleece stof en het nep bontje ziet er voor nep bont ook nog goed uit. Al zeg ik het zelf natuurlijk, Een pluspunt aan zowel elke jas vind ik een capuchon, echter is deze een beetje aan de te grote kant. Erg jammer, maar goed. De jas gaat dicht door middel van een rits, vervolgens nog drukknoopjes en kan je met de touwtjes nog een leuk strikje maken. Te leuk voor woorden en elke Euro (van de 15) waard!Wat vind jij van mijn nieuwe jas?

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Hij is echt heel erg leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat je goed meid!
  Ik vind je sjaal echt heel erg tof!
  liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat je erg leuk, mazzel dat je die voor 15 euro zag hangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een heel leuke jas!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS