FASHION | MIJN FAVORIETE SCHOENEN

woensdag, maart 04, 2015

Een vrouw kan nooit genoeg schoenen hebben. En zo is het. Wat onze vriendjes, ouders of jaloerse vriendinnen ook mogen zeggen. Maar vaak merk je toch wel dat je het ene paar schoenen net iets vaker aan doet dan dat andere paar. Of dat je die comfy schoenen aandoet en met pijn je geweldige hoge hakken laat staan. Ik denk dat we dit allemaal wel kennen. Ik doorzocht mijn schoenenstash en kwam uit op deze vier favorieten.

Mijn zwarte enkellaarsjes van Miss Selfridge
Ik kocht deze schatjes in Londen, afgelopen augustus, samen met mijn broer Frank. Het was liefde op het eerste gezicht maar liet ze toch anderhalve dag staan omdat ik niet van plan was om nog een paar schoenen te kopen. Op dag 1 in Londen kocht ik namelijk al witte All Stars. Hoe dan ook. Ze lopen fijn en zien er daarnaast ook prachtig uit. Het liefst zou ik ze ook nog met zilveren details hebben. Maar helaas.

Mijn blauwe Lita's van Jeffrey Campbell
Deze heb ik misschien niet zo vaak aan, maar ze behoren zeker tot mijn favoriete schoenen. Ik wilde ze al jaren maar vond het prijskaartje veel te hoog. Toen er een winkel failliet gegaan was die deze schoenen verkocht kon ik ze met een geweldige korting eindelijk kopen. Ze lopen erg fijn door het hoge plateau en doordat je de schoen stevig kan vastmaken door de veters. Ik draag ze niet zo vaak omdat de kleur toch wel gewaagd is. Confession: Ik wil ze ook nog in het zwart.

Mijn Timberland boots met vachtje
Naast schoenen om simpelweg leuk in te doen heb ik ook praktische schoenen nodig. Deze Timberlands heb ik nu geloof ik al twee jaar. Voorheen had ik alleen Uggs voor in de winter. Die zijn enkel en alleen warm. Verder hebben ze totaal geen profiel en kunnen ze ook niet tegen sneeuw of regen. Mijn moeder vond dat het tijd werd om echte winter schoenen te kopen. Mijn oog had ik laten vallen op het klassieke Timberland model, totdat ik deze zag. Hoger en met een zacht nep schapenvachtje aan de binnenkant.

Mijn stoffen zwarte All Stars
Deze All Stars zijn anders dan anderen. Misschien kan je het niet zo goed zien op de foto, maar ze zijn een beetje fluffy. Dit paar is by far mijn meest favoriete paar. Als je mijn OOTD's bekijkt zal deze denk ik wel bij 7/10 of 8/10 te zien zijn. Ze lopen fijn (duh), ze zijn helemaal zwart en passen overal bij. Eerst droeg ik ze naar mijn werk maar daar ben ik mee gestopt toen ik merkte dat ze er sneller door gingen slijten.

Wat is jouw eigen favoriete paar?

You Might Also Like

9 lovely comments

 1. Die eerste 2 zijn hee erg leuk, dat blauwe is gewaagd maar wel heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben echt spontaan verliefd geworden op je zwarte enkellaarsjes! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Timberlands lijken mij heerlijk warm ♡ en de zwarte laarsjes vind ik ook leuk. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De eerste zijn super leuk. Maar ik begrijp niet hoe jouw favoriete schoenen er nog zo nieuw uitzien op de foto!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha wat grappig dat je dit zegt. De zwarte enkellaarsjes heb ik las sinds augustus. De blauwe Lita's draag ik niet vaak maar als ik dat doe dan bijvoorbeeld niet met slecht weer. De Timberlands heb ik geloof ik nu twee jaar. Die doe ik in de winter regelmatig aan, ook lekker door de sneeuw ermee. Deze zien ee nog mooi uit omdat het merk dan gewoon top schoenen levert. De All Stars beginnen mankementen te vertonen aan de zool!

   Liefs, Susan

   Verwijderen
 5. Het eerste paar is super! Ik heb ook echt een schoenenverslaving. Ik heb ontzettend veel paar en draag ze stuk voor stuk nog steeds. En zeker, ik heb zeker ook mijn favorieten :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS