FASHION | LOVELY WISHLIST

Een no buy maand zou ik nooit volhouden. Toch zijn er een heleboel dingen die ik wel wil maar niet koop. Of in ieder geval wacht ik er een tijd mee. Dan stapelen de wenselijke kleding items op en op... Hmm, tijd om even een overzicht te creëren voor mijzelf: wishlists maken! Naast dat het nuttig is, is het ook erg leuk.


Welk item vind jij het leukst?

4 opmerkingen:

 1. Die high waist van de H&M zit echt heerlijk ik wil eigenlijk ook nog steeds een blouse en die zwarte hakken! Love it.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke items, ik wil ook nog een high waist jeans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw mooie jeans, ik vind die geruite blouses ook heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke items heb je geselecteerd! Ik ben net terug van de Primark en H&M haha, ze hadden weer heel veel leuks!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

Susan | susanblogt.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.