BEAUTY | WIMPEREXTENSIONS UPDATE, WEEK 2

zondag, maart 15, 2015

Zoals je in dit (klik) artikel kon lezen heb ik wimperextensions laten zetten via Treatwell. In dit artikel laat ik zien hoe ze er uit zien na twee weken tijd. Eerder heb ik al een artikel geschreven over hoe mijn wimpers er na 1 week uit zagen. Dat artikel kan je hier (klik) op mijn blog vinden.
De afbeelding hierboven laat zien hoe mijn wimpers er uit zagen de dag na de behandeling. Hierna volgen zo twee afbeeldingen. Eentje van mijn linker oog en één van mijn rechter oog. De afbeeldingen zijn twee weken na de bovenstaande afbeelding gemaakt. (Let niet op mijn verwilderde wenkbrauwen).

Zoals je kan zien zijn er al wat wimpers uit. Dat komt ook deels door mijzelf. De wimpers zijn niet gemaakt van echte haren en soms ga ik er een beetje aan ''plukken'' waardoor ze los komen. Voordat ik wimperextensions had deed ik dat ook. Dat plukte ik soms aan mijn mascara. Ik vind het moeilijk om af te leren, vandaar dat sommige wimpers onnodig zijn uitgevallen. Toch merk ik wel dat als ik in de ochtend wakker word ik af en toe een wimper ben verloren.

Wat vinden jullie van de wimpers na 2 weken?

You Might Also Like

2 lovely comments

  1. Het wordt inderdaad al een beetje 'kaal'

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het resultaat na de behandeling is wel erg mooi!! Ik wil dit ook een keer laten doen :P

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS