BEAUTY | WIMPEREXTENSIONS UPDATE, WEEK 1

donderdag, maart 05, 2015

Alweer een tijdje geleden liet ik via Treatwell bij Less is More wimperextensions zetten. Daar heb ik uiteraard een artikel over geschreven dat je hier (klik) kan lezen. Het resultaat mag er zeker wezen en ik krijg nog steeds complimenten over mijn Hollywood-achtige wimpers. Het leek mij leuk om door middel van foto's bij te houden hoe de wimpers zouden zijn na een week, twee weken, drie weken en dan tot dat alle wimpers uit zijn gevallen.
De foto hierboven is de dag nadat de wimpers gezet zijn gemaakt. Ik was in de eerste nacht twee wimpertjes verloren die waarschijnlijk niet goed genoeg vast hadden gezeten.


Aan de linker kant zie je de afbeelding van zonet en aan de rechterkant een afbeelding die ik een week na de linker afbeelding gemaakt heb (jeetje wat een zin). Aan de binnenkant van mijn oog zijn er een paar wimpers verloren. Verder zitten ze er nog prima op. In de ochtend en avond moet ik mijn wimpers borstelen met een borsteltje dat ik erbij heb gekregen. Ook tijdens het borstelen blijven mijn wimpers goed zitten.

Wat vind jij van de ''one week after''?

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Ik vind het er opzicht wel goed uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er nog goed uit na een week! Ik wil dit ook wel eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Netjes, maar de linker foto vind ik op zich een mooiere foto

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het er nog netjes uit zien, benieuwd naar de volgende foto van twee weken erna....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind ze er nog netjes uitzien! bij mij werden ze pas lelijk na 3,5 week haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super hoor! Ik vind 't mooi!
  Liefs, Sara

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS