BEAUTY | MIJN 5 FAVORIETE BEAUTY PRODUCTEN

maandag, maart 02, 2015

Waarschijnlijk heeft iedereen wel een heleboel beauty producten en slechts een stuk of vijf favorieten. Ik in ieder ge val wel. Mijn favoriete producten zijn gewoon de dingen die ik het meest gebruik. Eigenlijk hoort er ook nog mascara bij, maar momenteel heb ik wimperextensions (artikel) dus dat is nu overbodig. Anyway, dit is mijn top 5.

Andrélon Keratine Repair
Na het douchen maak ik mijn haren handdoek droog en kneed ik twee pompjes van de Keratine Repair in mijn haar. Vervolgens föhn ik het of laat ik mijn haren zelf opdrogen. Eenmaal droog is mijn haar heerlijk zacht en ook zonder pluis. Ik zou dit product iedereen wel aanraden eigenlijk.

Flormar foundation
Over deze foundation heb ik kort geleden nog een artikel geschreven (klik) omdat ik hem gewoon super fijn vindt. De dekking is goed en egaal, hij smeert fijn en blijft goed zitten. Vooral niet onbelangrijk; hij matcht goed met mijn bleke huid.

EOS lippenbalsem
Momenteel heb ik (zoals je kan zien) de rode in gebruik. Deze is de geur Summer Fruit. Hiervoor had ik de roze (Strawberry Sorbet) en die vind ik persoonlijk een stuk lekkerder. Dat neemt niet weg dat deze lippenbalsem super fijn is en mijn lippen lekker zacht maakt. Er is wel één minpuntje... Als je hem eenmaal plat hebt gemaakt dan komt er een of ander plastic rooster tevoorschijn. Er zit dan nog wel lippenbalsem maar dat kan je niet gebruiken. Bij mij viel alle lippenbalsem zelfs naar beneden en zit het nu onder het rooster. Ik zou hier eigenlijk een foto van moeten hebben, maar die kan ik niet maken op dit moment. Als ik er aan denk plaats ik een foto op de Facebookpagina van mijn blog (klik).

Tweezerman pincet
Dit pincet van mij gaat al een paar jaartjes mee, vandaar dat het merk er niet helemaal meer opstaat. Maar nog steeds voert dit pincet z'n taak goed uit. Mijn moeder is ook erg tevreden over die van haar (een grotere lichtpaarse) en we beschouwen hem beiden als onmisbaar.

Rexona Maximum Protection deo
Toen deze deodorant net nieuw was en de reclame continu op tv was dacht ik van; wie gaat dit nou weer gebruiken? Dat rare draaiwieltje dat er voor zicht dat er bovenaan door gaatjes gekke deo prut tevoorschijn zou komen. Thanks but no thanks. Tot dat ik toch besloot het te testen omdat mijn moeder het opeens gekocht had. Inmiddels zweer ik bij deze deo. De geur is niet sterk en daardoor erg prettig (er zijn verschillende geurtjes) en je zweet over het algemeen niet.

Wat is jouw favoriete beauty product?

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Ik ben heel benieuwd naar de lippenbalsems van EOS!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die keratine repair heb ik ook, ik had eerst silk, dat is veel duurder, ze werken beide prima, ik koop daarom nu gewoon die van Andrélon. En de deo heb ik ook lang gebruikt, gebruik nu zo'n kristal deo, ik hou ervan om af en toe eens wat anders te proberen. Werkt prima maar de grote test wordt natuurlijk straks in de zomer. Die Eos lippenbalsem ziet er goed uit ik wil die ik wel eens gaan kopen.
  Liefs, Anna ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijken me fijne producten! De deo wil ik graag eens proberen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik die deo ook en het heeft echt mijn leven gered (wow, dramatisch..)
  Sinds kort gebruik ik een gelijk soort olie maar dan van schwarzkopf, deze vind ik ook super fijn! De eos lippenbalsems zijn zo'n ding die je eigenlijk wel een keer in je leven moet hebben gehad, maar die kans heb ik nog niet gegrepen.
  Leuke post!
  xxIlse

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb zelf de roze EOS lipbalm en ik vind hem heerlijk! Die foundation klinkt veelbelovend en dat spul van Andrélon lijkt me echt fijn, ben namelijk echt opzoek naar zoiets. Bedankt voor de tip :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS