BEAUTY | HOE IK MIJN MAKE-UP OPBERG

donderdag, maart 19, 2015

Make-up opbergen... Volgens mij heeft de helft van alle blogsters die ene ladenkast van de IKEA waarin zij al haar spullen netjes in neerzet. Ik hoor niet bij de meiden die zo'n pareltje van een IKEA kastje heeft. Overigens heb ik die ook niet nodig. Maar goed. Benieuwd hoe ik dan wél mijn make-up opberg? Lees dan snel verder.
Mijn lipsticks en lip potloden bewaar ik in deze leuke kleine ladenkastjes van Blokker. Ik heb deze al een hele tijd geleden gekocht en kostten geloof ik iets van €4,00 per stuk. Mijn Maybelline Super Stay 24 hour lipgloss/sticks passen er alleen schuin in, net als een aantal lip potloden. Maar dat is geen enkel probleem. Boven op deze mini ladenkastjes heb ik wattenstaafjes in een houdertje die ook van de Blokker komt. En natuurlijk mijn Tweezerman pincet.

Nu komt dan toch echt even een beschamende blik op mijn gezicht. De rest van mijn make-up heb ik namelijk gewoon in één bak bij elkaar gegooid. Oeps. Wat ik het meest gebruik ligt toch gewoon bovenaan de stapel. Ruimte voor verschillende bakken en vakken (zoals in die geliefde IKEA ladenkast) heb ik helaas niet.

Hoe berg jij jouw make-up op?

You Might Also Like

9 lovely comments

 1. Mooi! Ik hen een ikea kast waar alles in zit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat balen dat je niet zoveel plek hebt, ik ken het! Maar de lipsticks vind ik wel erg leuk zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een handig idee! Die blush van mua heb ik ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Handig zo'n doorzichtig mini ladekastje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vorig jaar zat bij alles ook in één bak, maar heb binnen een jaar tijd zoveel make-up gekocht dat ik het nergens meer kwijt kan. Ik heb het nu heel creatief opgelost haha. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb zelf 2 ladekastjes van Xenos :) ladenkastjes is gewoon een handig systeem, zo lang het er in past haha

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS