BEAUTY | HAIR CRUSH, (LONG) BOB

donderdag, maart 12, 2015

Mijn haar zit bijna altijd het zelfde en er komt ook nooit echt een drastische verandering. Toch heb ik een enorme crush ontwikkelt voor de lange bob. Ik fantaseer over hoe het zou zijn als ik mijn haar zal laten knippen maar om het nou echt te doen... Dat durf ik toch niet. Mijn haar groeit niet zo snel en als ik spijt krijg duurt het pas heel lang voordat ik weer blij ben.


Wat vind jij van de (lange) bob?

You Might Also Like

4 lovely comments

 1. Bij een lange bob blijven je haren toch best lang, dus misschien gewoon proberen? Maar als je haren echt heel langzaam groeien is het natuurlijk wel balen als je er niet blij mee bent. Dilemma :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah perfecte haarlengte! Lucy Hale heeft op dit moment ook zo'n kapsel, wordt er echt door geïnspireerd. Ik vind Lucy Hale echt leuk, krijg nu echt zin om mijn haar te laten knippen haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er zou inderdaad wel een heel stuk eraf geknipt moeten worden als je een lange bon zou laten knippen.... en eraf is eraf....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb van de week een bob laten knippen, ik vind hem alleen wel wat kort geworden :p Maar goed, dat groeit wel weer aan. Ik vind een lange bob wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS