BEAUTY | 10 REDENEN WAAROM IK VAN LUSH HOU

dinsdag, maart 31, 2015

Volgens mij weet iedereen wel wat Lush is en heeft een groot deel van alle bloggers er ook wel eens over geschreven. Heerlijke met de hand gemaakte, dierproefvrije producten voor in de douche, bad of verzorging. Zelf heb ik mijn eerste Lush product pas bemachtigt in 2012 maar ben sinds dien ook een ernorme fan, net als mijn moeder.
1 / De producten zien er stuk voor stuk super leuk uit! Zoals je hierboven kan zien hebben ze van alles. Vormen van konijntjes, wortels, regenbogen, maar ook items die geen bepaalde vorm hebben zien er tof uit. Zo hebben veel bruisballen een geweldige gave kleur of kleurencombinatie. Vergeet trouwens ook niet de jelly's want die hebben mooie glitters en trillen leuk.

2 / Naast het feit dat alle producten er super leuk uitzien ruiken ze ook allemaal heerlijk lekker. Nou ja, allemaal. Sommige geuren laten mijn hart niet sneller kloppen, maar dat van een ander wel. Conclusie: alles ruikt geweldig. Mijn favoriete geur is en blijft wel voor altijd Snow Fairy, haha. Die ziet er overigens ook geweldig uit; roze met glitters.

3 / Het aantal winkels in Nederland is niet zo groot als van bijvoorbeeld een Kruidvat. Daardoor bestempel ik Lush bij deze als exclusief. Persoonlijk vind ik het wel leuk als iets wat exclusiever is. Dat ik iets meer moeite moet doen om aan Lush producten te komen maakt het uiteindelijk alleen maar meer speciaal. En niet iedereen kent het; super leuk met verjaardagen.

4 / Alle producten worden vers en met de hand gemaakt. Super leuk dus. Er is iemand, ergens op de wereld, die helemaal voor jou een product gemaakt heeft. Producten met een verpakking (dus geen bruisballen etc.) zijn voorzien van een stikker met daarop de naam van diegene die jouw producten gemaakt heeft. 

5 / Zoals ik bij puntje 1 noemde dat de producten er leuk uitzien, zien een heleboel producten er ook hartstikke leuk uit in gebruik! Neem bijvoorbeeld de bruisballen die geweldig mooie kleuren achterlaten in je bad, of zelfs iets met glitters. Andere producten laten weer een muur van schuim achter, ook geweldig als je het mij vraagt.

6 / Heerlijke producten (met verpakking!) gekocht en raken ze op? Dan kan je aan de ene kant verdrietig zijn maar aan de andere kant juist enthousiast. Heb je namelijk vijf lege verpakkingen (kleine testers potjes tellen niet mee) dan kan je die inleveren bij een Lush filiaal voor een gratis gezichtsmasker. Ennuhm, zo'n gezichtsmasker zit ook in een verpakking. 

7 / De producten van Lush worden niet op dieren getest. Zelf moet ik eerlijk zeggen dat ik niet iemand ben die bijvoorbeeld alleen maar dierproefvrije producten wil aanschaffen. Maar ik vind het wel degelijk een enorm pluspunt. Zo iets geeft je toch wel echt weer een goed gevoel als je bij de kassa staat en aan het afrekenen bent.

8 / Twee woorden; Limited Edition. Jeetje wat ben ik daar gevoelig voor, maar wat zijn ze toch altijd weer leuk! Wat ik ook fijn vind, in tegenstelling tot een hoop andere merken, is dat een groot aantal Limited Edition producten steeds weer terugkomt. Zo is Snow Fairy al jarenlang mijn favoriet en weet ik gewoon dat ik hem steeds weer zou moeten kunnen kopen.

9 / Één woord; sale. Helaas zijn de producten aan de dure kant. Dat komt natuurlijk doordat ze met de hand gemaakt en niet op dieren getest worden. Maar toch, laten we eerlijk zijn. Het kan soms even pijn doen om een bruisbal van €6,00 in het water te zien verdwijnen. Nou vind ik dat niet zo'n ramp en koop ik graag iets lekkers voor in bad. Het is namelijk optimaal genieten met Lush producten. Maar hun sales, die zijn geweldig. 50% korting, need I say more? Afgelopen Kerst sale heb ik voor €30,00 ingeslagen.. En met 50% korting zijn dat een heleboel leuke spulletjes.10 / Het personeel! Tja, je zal maar in een geweldige winkel rondlopen met mooie producten en dat er vreselijk personeel rondloopt. Dat is bij Lush totaal niet het geval. Het personeel is ongelooflijk vriendelijk, gezellig en staat ook volledig achter het product dat zij verkopen. Uiteraard is dat iets wat logisch is, maar in veel winkels is dat allemaal niet het geval. Naast de producten geef ik het personeel ook gewoon een dikke tien hoor. 

Waarom hou jij van Lush?
Foto's zijn gemaakt in Lush Utrecht

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Mooie opsomming! Ik hou er ook ontzettend van om in een Lush winkel rond te lopen en natuurlijk ook om al die heerlijke producten te gebruiken! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaa, ik vind lush ook geweldig!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het inderdaad ook leuk dat het wat exclusiever is en daarnaast zijn het mooie en fijne producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind Lush echt geweldig, ik gebruik een gezichsreiniger en ik ben er zo tevreden over!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS