LIFESTYLE | VROUWEN KUNNEN OOK KLUSSEN (OP KAMERS DE KEUKEN PIMPEN MET MIJN HUISGENOOTJE)

vrijdag, februari 20, 2015

Toen ik in november 2013 verhuisde naar mijn kamer in Tilburg was ik niet echt te spreken over de keuken. Of de badkamer. Het toilet trouwens ook niet zo... Hoe dan ook. Britt en ik waren samen laatst thuis en besloten op zondag avond om de volgende dag de keuken te gaan verven. 's Maandags gingen we naar de Action om verf, kwasten en zo'n roller bak ding te kopen. Het avontuur van de klussende dames kon beginnen.
Nadat we onszelf in een outfit gehesen hadden die eventueel vies mocht worden was het tijd om aan de slag te gaan. We hadden bij de Action maar één potje verf gekocht. Onder het motto van we kijken hoe de verf ons bevalt en kunnen daarna meer kopen. De Action is toch op een loopafstand van 3 minuten.

We begonnen met het schoonmaken en ontvetten van kast deurtjes. Britt stond op de vensterbank zodat ze bij het bovenste kastje kon en riep mij erbij. Ze durfde er niet in te kijken want ze was bang dat er beestjes konden lopen. Shit, ik eigenlijk ook wel. Het plan was dat zij het deurtje zou openmaken en ik zou kijken wat er in zat. Ze opende de deur en ik stond versteld, met grote ogen keek ik naar het kastje en zei ik ''Allemaal verf.'' we hadden de jackpot gevonden! Rood, wit, blauw, en nog verf tegen schimmel voor eventueel de badkamer. We hoefden dus niet meer naar de Action.

BEFORE / Mijn excuses voor het feit dat we er pas aan dachten om foto's te maken nadat we al begonnen maren met het schoonmaken, haha. dit is even een kleine indruk van hoe onze keuken er uit zag. Om eerlijk te zijn gewoon kei lelijk. De rode kleur stond ons niet aan en we vonden het nou ook niet bepaald een vrolijke sfeer uitstralen.

Nadat we onze badkamer en toilet voorzien hadden van een blauw kleurtje een paar maanden geleden waren we blij verrast toen we opeens in het kastje blauwe verf tegenkwamen. De keuken werd dus ook blauw! Deze kleur past bij de naam van onze woning, die we tot ''De Haven'' gedoopt hebben. Waarom? Omdat drie van de vijf bewoners vissen hebben en één van de twee die ze niet heeft waarschijnlijk wel visjes gaat kopen.AFTER / Dit is hoe onze keuken er nu uitziet! We hebben er twee dagen over gedaan. Eerst dingen wit gemaakt en de tegels gedaan. De dag daarna hebben we de deurpost en het kastje blauw geverfd en nog even de buizen van onze geiser een kleurtje gegeven.

De keuken ziet er nu een stuk frisser, vrolijker en gezelliger uit. De mozaïek-achtige tegelstickers hebben we een aantal maanden geleden op enkele tegels van de badkamer geplakt. We hadden er nog een paar over, die hebben we nu in de keuken erbij gedaan.

Wat vind je van de nieuwe look?

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Shannon Bakkerfebruari 20, 2015

  Wow, het wordt nog eens wat op de Statenlaan. Goed bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er lekker fris uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, petje af hoor! Dat is niet mis! Inderdaad, niet alleen mannen kunnen wat, tegenwoordig kan de gemiddelde vrouw wel een kamertje in de verf zetten, een vloer leggen qua laminaat en ook de muren worden behangd. No mercy!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hahaha, dus er had nog nooit iemand van jullie in dat bovenste kastje gekeken ;) Resultaat mag er zijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS