LIFESTYLE | OPBERG DOOS VOOR HORLOGES

zaterdag, februari 28, 2015

Voor mijn 20ste verjaardag kreeg ik een Michael Kors horloge. Het was mijn aller eerste horloge en ik had hem eigenlijk altijd wel om. Als ik ging slapen legde ik hem gewoon neer op mijn bureau. Afgelopen januari was mijn 21ste verjaardag en kreeg ik mijn tweede horloge, een prachtige zilverkleurige van Marc by Marc Jacobs. Nu kon ik dus horloges afwisselen. Maar ik vond het zo stom om dan één exemplaar rond te laten slingeren. Tijd voor een opberg doosje dus!
Dit super schattige doosje van Xenos heeft plaats voor drie horloges. Zelf ben ik niet van plan om binnenkort een nieuw horloge aan te schaffen dus dit formaat is perfect voor mij. Ze verkopen deze doos ook voor 6 en 12 horloges. Die zijn uiteraard duurder dan de €4,99 die ik voor dit doosje betaald heb.

De doosjes zijn van hout en hebben een glazen raampje in de deksel. De deksel heeft niet een sluiting zodat het doosje ''op slot'' zit. De binnenkant is bekleed met stof en er zitten ook kussentjes in. Deze kan je er uit halen om vervolgens je horloge omheen te doen. Zo blijft deze mooi in vorm.

Nu was voor mij eigenlijk de grote vraag of ik ook echt gebruik zal maken van dit opberg doosje voor mijn horloges. Of dat ik het meer zou gebruiken als accessoire om mijn kamer gezelliger mee te maken. Soort van dat ik uit luiheid alsnog mijn horloges laat rond slingeren. Gelukkig kan ik je vertellen dat ik er echt gebruik van maak en het geen weggegooid geld is, haha. Een vriendin van mij wilt trouwens de grote doos hiervan kopen. Ze zijn gewoon zo schattig!

Heb jij een horloge? Zo ja, hoe berg jij die op?

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Ik heb veelste veel horloges, zal niet in zo'n bak passen dus heb ze allemaal los liggen in een laatje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind zo'n doos echt heel leuk! Ik denk dat ik er ook maar eens een ga aanschaffen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had eerst ook altijd een horloge om, laatste jaren niet meer, misschien moet ik er maar weer eens eentje gaan dragen handiger dan telkens je mobiel tevoorschijn te vissen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat zien ze er superlief uit in dat doosje! Zelf heb ik nog geen horloge, maar zou dit direct kopen als ik er haf! Veel liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had hem ook gezien in de winkel, vind hem echt heel erg leuk! Ik heb alleen niet genoeg horloges om ze te bergen helaas.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS