LIFESTYLE | MIJN EERSTE VLOG! EEN DAGJE NAAR DEN BOSCH

zondag, februari 22, 2015

Super spannend om te maken, te editten en te plaatsen. Mijn eerste vlog waarin ik mijzelf film vanaf het moment dat ik als een verwaarloosde zwerver mijn bed uit ben en een smoothie ga maken, tot dat ik bij de Hema wat probeer te eten... Benieuwd naar mijn dagje in Den Bosch? Bekijk dan snel mijn vlog!
You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Het was inderdaad heel erg gezellig! Liefs, Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je gevlogd hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je jezelf een dagje gevolgd heb met de video.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, mag je van mij vaker doen.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS