LIFESTYLE | MARMEREN LOOK-A-LIKE ITEMS VAN H&M

donderdag, februari 12, 2015

Mijn kamertje in Tilburg heeft voornamelijke witte items. Zo is mijn tafel wit, mijn ladekast, een stoel, de muren en ga zo maar door. Het geeft gewoon een clean uitstraling. Om het iets minder saai te maken is het leuk om wat dingen toe te voegen met meer kleur. Maar opeens viel mijn ook op een aantal prachtige marmeren look-a-like item van de H&M.
Toen ik deze items in de webshop zag zette ik de fotolijstjes direct op mijn verjaardag wishlist. Een van mijn lieve vriendinnen zag dat en kocht er voor mijn verjaardag twee! Ik ben en er echt super blij mee en stiekem wilde ik meer. Toen ik in Eindhoven was zag ik tot mijn verbazing een home gedeelte in de H&M. Dat had ik nog nooit eerder gezien. Daar kwam ik deze mok tegen die ik gebruik voor mijn tandenpoetsspullen (en de tandenborstel van Daan).

Dit zijn de andere items die ze bij H&M home verkopen. Snijplank €12,99 / Rechthoekige schaal €7,99 / Vierkante schaaltje €3,99 / Mok €4,99 / Fotolijst €7,99

Het liefst zou ik alle items willen hebben, maar om eerlijk te zijn heb ik dan geen idee wat ik er allemaal mee zou moeten doen, haha. Vandaar dat ik het hier ook maar bij laat. Al zou dat snijplankje best welkom zijn, om toastjes op te leggen.

Wat vinden jullie van deze marmeren look-a-like items?

You Might Also Like

4 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS