FASHION | RED AND SILVER

maandag, februari 02, 2015

Overmorgen komt mijn artikel online met daarin de cadeautjes die ik voor mijn verjaardag heb gekregen. Maar in dit artikel krijgen jullie al een soort van sneak peek want ik laat je nu al één van mijn cadeautjes zien. Hebben jullie door wat het is? ;)Jasje The Sting / T-shirt H&M / High waisted broek Pieces /  Schoenen Converse / Horloge By Marc Jacobs

Wat vinden jullie van deze outfit?

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Leuke outfit heb je aan! Dat horloge vind ik zo pretty <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat een leuke outfit! En de foto's zijn echt heel erg mooi! Veel liefs, X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit en ik vind dat je haar leuk zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. loving your style xo

  http://fridaynightstyle.com/

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS