BEAUTY | WIMPEREXTENSIONS LATEN ZETTEN

vrijdag, februari 27, 2015

Meiden en vrouwen met prachtige donkere, dikke en lange wimpers. Ze maken mij jaloers als maar kan. Gelukkig is daar verandering in gekomen, ik behoor zelf nu ook tot die categorie dames. Ik ben namelijk benaderd door Treatwell of ik interesse had in het laten zetten van wimperextensions. Daar hoefde ik uiteraard geen moment over na te denken en ik boekte de behandeling bij de salon waar ik zelf ook regelmatig naartoe ga voor het epileren van mijn wenkbrauwen.

Treatwell
Toen ik mijn mailbox opende en een mail van Treatwell zag werd ik meteen nieuwsgierig. Nog voordat ik het mailtje opende ging ik de site even bekijken. Een overzichtelijk website met een duidelijk navigatie systeem. Tijd om het mailtje te openen. Wimperextensions, a dream come true. Nu moest ik dus op zoek  naar een salon. Eventjes was ik bang dat ik niet iets zou vinden maar met meer dan 2.000 verschillende salons op de website is dat geen enkel probleem. Ik kwam de salon tegen waar ik zelf regelmatig naartoe ga voor het epileren van mijn wenkbrauwen, Less is More in Nijmegen.

Toen ik de behandeling geboekt had kreeg ik direct een mailtje. Erg prettig vind ik dat altijd. Niet omdat ik het gevoel heb dat ik het zou vergeten. Maar omdat je het gevoel hebt dat alles goed is gegaan. Omdat ik al vaker naar de salon ga had ik ook met hun contact opgenomen. Ze vertelde mij dat Treatwell een soort van blanco agenda van hen op de site heeft staan dus dat er soms geschoven moet worden in afspraken. Bij mij was dat ook het geval. Via de website kon ik de afspraak pas inplannen vanaf 10:15 terwijl de salon liever 09:30 had. Gelukkig werd alles goed afgehandeld en geregeld. Ook hier kreeg ik weer een mailtje en sms van aangezien ik mijn 06 had ingevuld.

Ik was iets aan de vroege kant en nam plaats in de wachtruimte. Na een minuutje of vijf kwam er nog een klant aan. Ze vertelde aan de kassa dat ze geboekt had via Treatwell. Brutaal als ik ben vroeg ik aan die mevrouw waarom ze ervoor gekozen had via Treatwell te boeken. Ze vertelde mij dat ze het online tegen kwam en het wel makkelijk vond.


De salon en behandeling
Zoals ik al aangaf kom ik vaker naar deze salon voor een behandeling. Er hangt een gezellige, fijne sfeer en het personeel is erg aardig en leuk. Er is een ruime keus aan verschillende behandelingen dus voor ieder wat wils. Het meisje dat mijn extensions ging zetten was Liz. Een leuke meid waarmee ik lekker heb gekletst. De behandeling duurde namelijk ongeveer een uur. Echt iets om even tijd voor te maken dus. Mijn moeder was  meegegaan om foto's te maken. Het was daardoor geen saaie behandeling, haha.

Als eerst werden mijn onderste wimpers afgeplakt door middel van een speciale huidtape. Dit zorgt ervoor dat de onderste wimpers niet vast gaan zitten aan de lijm die gebruikt wordt om de wimperextensions vast te zetten. Daarnaast voorkom je hiermee ook dat er lijm op je huid komt te zitten. Zoals je op de tape kan zien. Die zwarte vlekjes is namelijk lijm.

De ruimte waarin de behandeling plaats vond was een wat donkere kamer met rustgevende natuurgeluiden, inclusief vogeltjes gefluit. Natuurlijk moest er wel iets van licht zijn en had Liz voor zichzelf een goede felle lamp die ze kon verplaatsen voor waar ze licht nodig had. Ondanks de felle lamp denk ik dat als mijn moeder er niet was ik gerust in slaap had kunnen vallen.

Het eindresultaat
Ik kan eindelijk mijn wimpers zien! Wat een feest. Voor mijn gevoel heb ik altijd dat de huid boven mijn ogen te ver over mijn oogleden '''hangen'' waardoor mijn wimpers er altijd maar een beetje gek uitzien. Om die reden vroeg ik ook om een lekkere lange wimpers en kreeg ik de 15mm wimpers. Als ik naar de foto hierboven kijk zie ik ècht mijn wimpers. Ik zie ze shinen, haha. Ik ben er hartstikke blij mee en hoop dat ze lang blijven zitten. Meestal tussen de drie en vier weken. Ik hoop op vier, haha. Of ik ze dan laat bijvullen weet ik nog niet. Maar ik zal er tegen die tijd vast nog wat over schrijven. Waarom mijn haar zo gek zit? Ik hou mijn haar vast, maar aangezien je dat niet ziet, ziet het er een beetje gek uit.

Zou jij wimperextensions willen? 

You Might Also Like

12 lovely comments

 1. Ik vind het er goed uit zien, ik heb zelf wel geluk met mijn wimpers, maar proberen kan geen kwaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ps. Meteen even geleken op die site van Treatwell, was het nog niet eerder ergens tegen gekomen, maar dat lijkt mij inderdaad ook wel erg handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het wel heel mooi marr je moet het wel echt bijhouden en volgens mij gaan je eigen wimpers er nu wel aan. Dat vind ik zonde dus daarom zou ik het zelf niet doen ondanks dat ik ook niet heel veel wimper heb!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat bijhouden gaat best wat geld kosten en ga ik denk ik toch niet doen, ook maar een student. Zelf dacht ik ook dat het slecht zou zijn voor je wimpers, maar dat valt geloof ik erg mee. Ik ken meiden die het al twee jaar lang doen.

   Liefs, Susan

   Verwijderen
 4. Wow ziet er super uit!

  erzsijohanna.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje, wat mooi! Ik wil het ook heel graag, maar als student is het een beetje te duur om het bij te houden. Als ik later een vaste baan heb ga ik het sowieso doen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, het is zeker aan de dure kant. Gewoon doen als je een vaste baan hebt!

   Liefs, Susan

   Verwijderen
 6. Het ziet er mooi uit. Ze krullen ook zo prachtig omhoog!
  Groetjes Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuke en praktische site van Treatwell. De wimpers zijn prachtig, maar wel spijtig dat je er relatief kort plezier van hebt, als het al maar 3 á 4 weken blijft zitten. Houd je ons daarvan op de hoogte, graag met foto want ik ben benieuwd hoe het er dan uit gaan zien. Wordt inderdaad wel prijzig als je dat elke 4 weken wil bijhouden, jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad jammer dat het maar zo kort blijft zitten. En ik ga zeker met een foto artikel laten zien hoe de wimpers er in de loop van tijd uit gaan zien.

   Liefs, Susan

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS