BEAUTY | VLECHT MET LAGE KNOT

zondag, februari 08, 2015

Als ik vrije tijd heb ga ik vaak een serie kijken of zet ik lekker een film op. Uiteraard zijn er ook dagen dat ik iets productiever ben en ga experimenteren met make-up of met verschillende haar stijlen. Afgelopen week had ik zo'n dag en maakte ik een lage knot met een vlecht daarnaartoe, versierd met soort van bloemetjes.

Ik begon met het invlechten van mijn schuine pony die inmiddels een flinke lok geworden is. Ik maakt hem steeds lager maar nog wel een stukje ruimte boven mijn oor. Als ik de vlecht ''op'' mijn oor leg dan gaat dat kriebelen. Anyway, toen de vlecht beneden was maakte ik hem dicht met een dunner elastiekje. Vervolgens maakte ik met een dikker elastiek een staart en daarna de knot. Toen ik mijn knotje in de middag even opnieuw deed was die veel mooier gelukt dan die op de foto, dat vind ik wel er jammer. Het is trouwens een knot zonder donut. De speldjes komen van Zenner en kosten €3,99.

Wat vinden jullie van deze haarstijl? 

You Might Also Like

4 lovely comments

  1. Super mooi gedaan dit! Ik kan dat precies allemaal niet met m'n haar :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er prachtig uit! Ook leuk zo met die speldjes erin :)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS