BEAUTY | MAC LIPSTICK, PINK PIGEON

vrijdag, februari 06, 2015

Deze lipstick stond nog niet zo lang op mijn verlanglijstje, maar oh boy wat ben ik blij dat ik hem heb! Ik kreeg hem van mijn vriendinnen die ik ken van de Havo. Ik baalde dat ik hem niet direct op kon doen, ik wilde er wel mooie foto's van maken. Bij deze het artikel zodat ik dit schatje lekker kan op doen!De kleur van de lipstick op de bovenste foto lijkt iets meer op de kleur van de lipstick dan de onderste foto. Het is eigenlijk een beetje er tussen in. De lipstick is een mat roze en voorlopig  ben ik ook niet van plan om te stoppen met het verzamelen van matte Macs (ik heb alleen nog maar matte). 

Mijn voorkeur voor mat is ontstaan doordat ik het heel stoer maar ook heel chique vind staan. Daarnaast blijven de matte lipsticks erg goed zitten. Ze overleven met gemak een maaltijd of twee. Ik heb begrepen dat niet-matte lipsticks toch net iets minder goed blijven zitten.

Deze kleur is echt geweldig om een saaie outfit mee op te pimpen! Gewaagd maar toch erg girly, gewoon een heerlijke roze knalkleur. Stiekem voel ik mijzelf een soort van prinsesje met deze kleur op mijn lippen. Één ding is zeker, deze lipstick gaat een heleboel zwarte en grijze outfits een stuk leuker maken!

Wat vinden jullie van deze kleur?

You Might Also Like

10 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS