BEAUTY | LUSH, FIZZBANGER BATHBOMB

dinsdag, februari 24, 2015

Het bad induiken is iets wat ik eigenlijk niet zo leuk vind. Het duurt zo lang en je moet er maar gewoon net zin in hebben. Dat zin hebben is voor mij echter geen enkel probleem wanneer ik mijn oog heb laten vallen op leuke Lush producten. Alweer een tijdje geleden kocht ik de bathbomb Fizzbanger. Tijd om deze in het bad te gooien!

Zoals je kan zien begint de bruisbal met een gele kleur. Het badwater krijgt diezelfde kleur maar zie je langzaam veranderen. Fizzbanger begint zacht te sissen en wordt een beetje blauw. Het water daar in tegen wordt groen. Steeds feller en feller tot het uiteindelijk de kleur krijgt van zomers (niet uitgedroogd) gras. Lush zegt zelf over Fizzbanger dat deze een ''kleurfestijn van geel en blauw schuim'' maakt. Dat blauwe zie ik alleen terug op de bal, niet in het bad. 

De geur omschrijft Lush als een geur van kaneel en appel. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik verkouden geweest ben toen ik in dit badje stapte! Wel vond ik het een heerlijke aangename frisse geur. Dus laten we er maar vanuit gaan dat het kwam door kaneel en appel. Net zoals dat we doen als of de foto's van dit artikel scherp zijn...

De foto hierboven laat twee dingen goed zien. Ten eerste dat het water prachtig groen wordt. Ten tweede dat de Fizzbanger echt verdwijnt met een bang! Opeens siste de bruisbal weg en liep ik nog even naar mijn kamer toe. toen ik terug kwam in de badkamer zag ik opeens iets op de bodem liggen. Een briefje! Super tof, schattig en totaal onverwachts. €4,95

Ga jij wel eens in bad met Lush producten?

You Might Also Like

10 lovely comments

 1. Ziet er wel goed uit, alleen ik hou van meer schuim

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zelf gaat mijn voorkeur ook uit naar een bubble bar. Maar die zijn vaak wel ''saai'' omdat er niets meer gebeurd dan alleen schuim. Vandaar dat ik ook wel eens een bath bomb koop ;)

   Liefs, Susan

   Verwijderen
 2. Aaah deze lijkt me echt leuk om te gebruiken. Ook de geur lijkt me heeerlijk. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke actie van ze om dat papiertje op het laatst erin te stoppen! Heel origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ruikt altijd zo lekker, de spullen van Lush. Maar ik ga toch ook voor de schuimbar omdat het water dan
  zo lekker lang warm blijft.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk! Heb ze nog nooit gebuikt, maar lijkt me wel eens leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geinig die verschillende kleuren van het badwater.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik krijg spontaan zin om in bad te gaan.. Leuk die kleurtjes! Ik ben zelf ook gek op de producten van Lush, het ruikt altijd zo heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze wil ik ook wel eens aanschaffen! Appel en kaneel lijkt me heerlijk! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk prijsje en ziet er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS