BEAUTY | FLORMAR PERFECT COVERAGE FOUNDATION

woensdag, februari 18, 2015

Foundation is niet iets dat ik dagelijks draag. Maar wanneer ik dat doe wil ik wel dat die zijn werk doet. Daarom heb ik toch wel even een zoektochtje achter de rug gehad totdat ik bij deze foundation terecht kwam. Aangezien ik nu alweer mijn tweede flacon heb moeten kopen vond ik het tijd om deze foundation met jullie te delen.Links geen make-up / Rechts alleen foundation

In mijn gezicht heb ik best wel wat rode plekjes en pukkeltjes. Niet zo leuk natuurlijk. Een foundation moet dus in ieder geval genoeg dekking hebben. Nou is dat niet echt een mega opgave als je op zoek gaat naar een foundation, daar zijn ze immers voor. Voor mij is het de opgave om een goede kleur te vinden, ik ben namelijk erg bleek!

Zoals je in de afbeelding hierboven kan zien zijn de rode plekjes duidelijk minder geworden. Natuurlijk zie je nog wel wat kleine pukkeltjes, maar de roodheid is er gelukkig van af.

Links alleen foundation / Rechts met meer make-up

Om de look af te maken hebben nog wat andere make-up producten toegevoegd. Zo heb ik nog een poeder aangebracht, een blush, highlighter, bronzer, wenkbrauw poeder, mascara, oogpotlood en lipstick.

Welke foundation gebruik jij?

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Mooie dekking! Ik gebruik de Blemish Balm van Sleek.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er op de foto's mooi uit. Ik gebruik geen foundation alleen soms een oogpotlood , lippenstift en mascara.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geeft een mooie dekking, al moet ik bekennen dat je er zonder foundation ook al mooi uit ziet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super mooie dekking, ziet er uit als een hele fijne foundation. Ik ben ook niet iemand die iedere dag foundation draagt, alleen met feestjes of bijzondere gelegenheden. Maar als ik foundation gebruik dan gebruik ik er één van GOSH; x-ceptional wear heet ie volgens mij Één van de weinige foundations die wel bij mijn lichte huid past ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik momenteel een foundation van Rimmel, maar erg vaak draag ik het niet!
  Deze foundation van Flormar ziet er erg goed uit! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw die ziet er goed uit! Ik gebruik altijd mijn Hema foundation, die vind ik ook heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS