LIFESTYLE | SPAM JE BLOG + JE FAVO BLOG

maandag, januari 12, 2015

Om tijdens deze schooldrukte toch even een artikeltje online te knallen moest het simpel zijn. Tjha, dan ga ik maar voor een spam artikel. Om eerlijk te zijn is dit ook pas mijn eerste artikel waarin mensen mogen spammen, dus ik ben erg benieuwd of er op gereageerd wordt! Haha. En omdat ik niet alleen jullie eigen blogs (als je die hebt) wil lezen, mogen jullie ook lekker jullie favoriete blog spammen ;) Extra veel leesvoer dus.You Might Also Like

10 lovely comments

 1. Heerlijk zo'n spam je blog artikel!
  Zo kom ik nog eens achter bloggers die ik nog niet ken :)

  Mijn website heeft www.whitleyheijmans.nl, ik schrijf eigenlijk over wat mij gelukkig maakt.
  Van verrukkelijke bananenpannenkoeken tot de nieuwste foundation. Neem een kijkje!

  Mijn shoutout gaat naar lieve Eline, ze blogt leuk en post ook toffe foto's op Instagram. Big kisses! www.elineboot.com
  xxx Whitley

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat leuk! ik heb nog nooit meegedaan met een spam je blog :D
  eens moet de eerste keer zijn!

  Mijn website is www.beauty-unboxing.nl je kunt hier vanalles vinden over swaps, unboxings, en reviews.

  Ik wil graag mijn favoriete blog er bij vermelden van www.pinkpress.nl Hoe wel ik geen moeder ben vind ik t altijd erg leuk om te lezen hoe ze met haar motherhood om gaat!

  Liefs,
  Jamey

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mogen er ook twee favo's zijn? blijfgoud.blogspot.com & thisisnotanotherblog.com (maar ik heb een akelig gevoel dat ik er een vergeet. hoe dom.)

  mijne is hehwhat.nl . random. heel random.

  Joe!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh leuk ik kom dan ook even bij jou spammen haha!

  Mijn blog is www.beamingbeauty.nl. Hier blog ik sinds bijna 2 jaar! Eerst richtte ik me vooral op beauty, maar sinds het nieuwe jaar heb ik een aantal categorieën eraan toegevoegd, namelijk mind, lifestyle, food en health! Af en toe deel ik natuurlijk ook iets persoonlijks! Vandaag kan je toevallig ook bij mij spammen dus neem zeker even een kijkje!

  Poeh, mijn favoriete blog.. dat vind ik een lastige! Ik denk dat ik dan voor www.fashion-fever.nl ga!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb zelf niet echt een blog, maar schrijf wel meermaals per week voor die van mijn beste vriendin Veronique. Je kan ons vinden op http://verodoesthis.blogspot.be
  Het zou natuurlijk ontzettend fijn zijn als je een kijkje wil nemen, en nog leuker als je ons zou gaan volgen! :-D

  We schrijven over erg uiteenlopende dingen, waar beauty en lifestyle de lichte overhand nemen. Maar we schrijven ook over ons eigen leven, films & muziek…
  Kortom, een erg gevarieerde blog die het bekijken waard is! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk, dat we eens mogen spammen! Ik blog sinds 1 januari 2015 op http://www.captualize.nl Op captualize vind je bijna dagelijks een beauty, fashion of lifestyle gerelateerd artikel. Zelf noem ik net als Jennie, mijn blog liever een “lifeblog”. Ik schrijf over alles wat ik leuk vind, daarom vind je er ook veel persoonlijke artikelen, ook ben ik echt een serie en filmfanaat. Ik vind het erg leuk om andere blogs te ontdekken en nieuwe mensen te leren kennen, ook zou ik het erg leuk vinden als jullie een kijkje zouden willen nemen! Hope to see you on my blog! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. www.beautyforgirls.nl
  Een beautyblogger vol passie voor make-up.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel erg leuk! Dit is geloof ik de eerste keer dat ik ga spammen :)

  Mijn naam is Sara, en ik blog sinds september 2013 op www.oohlablush.be over beauty!
  Ik ben een echte fan van make-up en probeer zoveel mogelijk tips te geven en leuke producten te reviewen op mijn blog. Ik heb in mijn blog al veel liefde gestopt en dat zal ik nog lang blijven doen!
  Dus hopelijk wil iedereen een kijkje nemen op mijn blog en mij volgen op Bloglovin' om niets meer te missen!

  Liefs, Sara.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk dat we mogen spammen!

  Mijn blog www.floorflawless.com geeft een kijkje in mijn leven als emo scene/metalgirl door middel van beauty, fashion, lifestyle, fotografie en persoonlijke verhalen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi! Ik ben Eva, 15 jaar en ik schrijf over alles wat ik leuk vind.
  Ik ben het meest geïnteresseerd in mode en make-up, maar je zult ook TAG's en andere leuke dingen op mijn blog vinden! Ik blog nu ongeveer 7/8 maand op deze blog en ik vind het super leuk om te doen. Sinds kort heb ik een nieuw design dus neem een kijkje!

  Eva
  evalammers.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS