LIFESTYLE | LUNCHEN BIJ DE BLONDE PATER (NIJMEGEN)

donderdag, januari 22, 2015

De Blonde Pater, een gezellig en heerlijke eetcafé. Ik geloof dat ik dit leuke eetcafé pas zo'n anderhalf jaar ken. Ik kwam er voor het eerst met mijn broer. Met hem ben ik er ook 9½ van de 10 keer te vinden. We nemen standaard het zelfde. soort van: wat een boer niet kent, eet die niet. Hoe dan ook, we smullen er elke keer weer en ik wilde het graag met jullie delen als tip om te lunchen wanneer je een keer in Nijmegen te vinden bent.


Je kan er een heleboel bestellen. Van alcoholische drankjes tot fris en lekkere thee. Je hebt lekkere salades of broodjes en soepen. Op de website van de Blonde Pater kan je een menukaart downloaden, daarnaast ook nog een hapjeskaart, een wijnkaart en nog een drankenkaart. Zoals ik al aangaf ik er genoeg keus.

Zelf gaan Frank en ik altijd voor hetzelfde. Ik neem de Aquazone. Een ciabatta broodje met gerookte zalm, buffelmozzarella, tomaat, rode ui, tuinkers en een dille-mosterdmayonaise. Maar dan zonder tomaat, haha. Frank gaat altijd voor de Mississippi Club. Dat is geroosterd maïsbrood met gerookte kip, avocado, tomaat, creamcheese, pesto, sla en een dragon-mosterdmayonaise.


De Blonde Pater is misschien even zoeken voor mensen die niet vaak (of nog nooit) in Nijmegen komen. Het ligt namelijk een beetje buiten het hart van het centrum maar toch erg dicht in de buurt van Plein '44. Adres: Houtstraat 62, 6511 JP Nijmegen.

Waar ga jij graag lunchen?

You Might Also Like

4 lovely comments

 1. Ik kende deze plek nog niet -schaam- het ziet er gezellig en lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze hebben er ook lekkere verse sapjes, mag er ook graag heen gaan. Het is er wel vaak enorm druk, maar gelukkig altijd nog een plaatsje kunnen vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is zo leuk daar! Ik vind Bairro Alto in nijmegen ook heel gezellig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er heel erg smakelijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS