LIFESTYLE | 6 RANDOM FEITJES OVER MIJ

vrijdag, januari 09, 2015

Afgelopen dagen had ik het eventjes druk met school. Daardoor had ik niet zo veel tijd om te bloggen.Nu moet ik ook toegeven dat toe ik vrije tijd had ik heerlijk naar Sanadome was gegaan met Daan. Maar daar moet je ook gewoon tijd voor maken, toch? Hoe dan ook, het is tijd voor 6 random feitjes over mij ;)
1 - ik gebruik geen NetFlix meer. Mijn huisgenootje had een NetFlix abonnement waar ik gebruik van mocht maken. Helaas begon zij zich steeds meer te storen aan het feit dat series er niet helemaal op stonden of dat er weinig leuk films aanwezig waren. Maar vooral: er bestaat zo iets als Popcorn Time. Ze zegde het op en ik moest op zoek naar iets anders. Ik kijk nu online series en films, want Popcorn Time werkt bij mij niet!

2 - ik heb best wel wat Blond Amsterdam servies dat ik niet gebruik. Volgens mij begon het één of twee jaar geleden dat ik besloot om Blond Amsterdam servies te gaan sparen voor later. Ik vind het erg leuk servies (het maakt me blij, haha) maar het is aan de dure kant. Wanneer ik dan op mijzelf zou gaan wonen en ik servies moet inslaan zou ik aan zo'n servies een fortuin kwijt zijn. Dus toen begon ik met sparen. Ik heb al een aantal spullen en besloot ze niet te gebruiken in Tilburg. Ze liggen netjes in mijn kast thuis. Ik heb een kerst mok die ik rond de feestdagen gebruik.

3 - ik ben verslaafd aan lippenbalsem. En dan ook echt als een diehard. Ik heb het simpelweg gewoon nodig. Maar dan ook echt nodig. Een keer moest ik naar school maar was ik aan de late kant. Ik gooide dus wat spulletjes op mijn bed en vroeg of Daan die even in een tas wilde doen. Wat denk je? Hij dacht grappig te zijn en stopte expres mijn lippenbalsem niet in de tas. Ik werd helemaal gek.4 - ik draag wantjes. Wanneer het kouder wordt zie je steeds meer mensen met handschoenen, sjaals en mutsen. Handschoenen... Waarom? Wantjes zijn toch veel warmer en vooral ook leuker? Het staat gewoon schattig. Nu ik dit typ bedenk ik me dat dit echt een random feitje is.

5 - ik was vroeger veel meer bang voor enge films/series. Zo durfde ik volgens mij pas op mijn 18de naar Voldemoord te kijken en zag ik afgelopen week pas de Hunger Games. Ik hield namelijk helemaal niet van mensen doodmaken, lijken en geweld. Maar sinds ik Teen Wolf, The Vampire Diaries en Arrow kijk kan ik veel meer hebben.

6 - ik schrijf verhalen (poging tot boek) die ik vervolgens niet af maak en verwijder. Ben ik de enige die dit doet? Dat vraag ik mij namelijk vaak af. Ik hou er van om te schrijven en begin vaak aan een verhaal met het idee om er een boek van te maken voor vrienden en familie. Omdat het idee van; ik ga een boek maken en uitgeven nogal onrealistisch is. Anyway, ik ben nooit tevreden genoeg en dan heb ik er gewoon geen motivatie meer voor, dan verwijder ik het.

Herken jij je in een van mijn random feitjes?

You Might Also Like

9 lovely comments

 1. Ze zegde? Je bedoelt ze zei neem ik aan? (Bij je eerste punt!) Wat leuk om te lezen en netflix vind ik best chil alleen popcorn time is illegaal je moet nu dingen accepteren dat je er mee akkoord gaat. Dus ben net zo'n fan! Wat lief dat je wanten draagt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmmm.. Ik bedoel van opzeggen. Er staat "ze zegde het op". Maar ging wel even er over nadenken. Heb het internet erbij gepakt en daar staat dat "zegde op" goed is. Dus ik denk dat het wel moet kunnen. Maar bedankt voor de tip :)

   Liefs, Susan

   Verwijderen
 2. Ik heb nooit graag handschoenen gedragen. Persoonlijk vind ik wanten ook veel warmer gevonden. Ik denk zelfs dat ik nooit meer gewone handschoenen zal kopen. En die verhalen schrijven, dat doe ik ook! Ik begin met volle moed, maar na een tijd lukt het niet meer of heb ik geen tijd meer. Jammer, maar dan gooi ik het gewoon in de prullenbak! Je bent dus niet alleen! Hihi. liefs, X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het geeft me stiekem een geruststellend gevoel dat ik niet de enige ben die verhalen schrijft en ze vervolgens verwijdert! Haha

  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan veel meer hebben sinds ik NCIS begon te volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Balen dat Popcorn Time bij jou niet werkt! Zelf ben ik verkocht aan Netflix en kijk ik heel graag series, voor mij staat er gelukkig nog voldoende op om te bekijken terwijl ik nu al zeker een jaar Netflix gebruik. En de lippenbalsem verslaving is hier ook aanwezig, laatst heb ik dan ook besloten dat ik eerst alles opmaak voordat ik weer iets nieuws ga kopen. De verpakkingen alleen al zijn vaak zo verleidelijk <3

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS