LIFESTYLE | 2014 IN INSTAGRAM

donderdag, januari 01, 2015

Allereerst; Gelukkig nieuw jaar! Nu dit artikel online komt, kom ik als het goed is net thuis vanuit Parijs. Er zal snel een artikel verschijnen over mijn Oud&Nieuw avonturen in deze mooie stad.

Nog niet zo lang geleden begon ik met Instagram, ik geloof midden 2013. Instagram is al een hele tijd mijn favoriete app en ik deel er veel momenten van mijn leven op, net als op mijn blog. Het is een soort foto dagboekje. Vandaag een klein overzicht van 2014 in foto's van Instagram. Mij volgen? Klik hier!
2014 - Bekende Nederlanders. Dit zijn de zes BN'ers die mijn Instagram tijdlijn mogen sieren. Ik heb er wel een stuk meer gezien/ontmoet, maar je hebt niet altijd de kans (of het lef) om te vragen of je even met ze op de foto mag. Zo stond ik vorige maand opeens twee meter van Guus Meeuwis vandaan, omdat ik met mijn koffer bijna tegen zijn auto reed. 


2014 - Eten en drinken. Mijn tijdlijn staat vol met foto's van eten. Dit is slechts een kleine greep uit de collectie. We beginne met een foto van een chocolade piemel. Die kreeg ik van een groepje van mijn vrienden voor mijn verjaardag. Verder staat mijn tijdlijn vol met foto's van broodjes zalm. Dat is gewoon een van mijn verslavingen, zalm. Je vindt namelijk ook veel pizza's met zalm in mijn tijdlijn en af en toe een door mij of mama gekookte maaltijd van zalm uit de oven met rijst. Daarnaast kom je ook regelmatig bubble tea tegen. Ik hou er van, maar neem wel bijna altijd dezelfde smaak, haha. Dat zijn de drie basis dingen die je tegenkomt als het om eten en drinken gaat (broodje zalm, pizza (zalm) en bubble tea). Verder staat mijn tijdlijn vol met andere lekkere dingen om te nuttigen! 

2014 - Geweldige vriendschappen. Ik heb toch zulke leuke vrienden! Al zeg ik het zelf. Wanneer ik wat geld heb vind ik het ook altijd reuze gezellig om wat te gaan doen, zoals bijvoorbeeld pizza eten (check de onderste drie foto's) of naar de bioscoop (dat doe ik ook verrassend vaak). Wanneer we even skeer zijn uiten wij onze blijheid voor de gratis studentendoos (boven, midden). Dit jaar heb ik een heleboel nieuwe vrienden gemaakt, maar ook veel vriendschappen onderhouden. Dat vind ik ook erg belangrijk. Zo zonde is het wanneer vriendschappen een beetje verwateren door studie, werk of andere leefomgeving (op kamers zitten en zo).


2014 - Liefde. Als eerst mijn mama. Dit is de enige foto van ons op mijn Instagram. En ook één van de weinige die we samen hebben. Mama gaat niet zo graag op de foto, maar ze maakte afgelopen kerst (!!) een uitzondering. Daarnaast twee foto's van mij en Frank, mijn broer. Hij is ook echt mijn beste vriend. We gaan vaak samen de stad in, lunchen en zijn ook samen naar Londen geweest. Dan Daan, haha. Een nieuweling in mijn tijdlijn van Instagram. Even een sprongetje van real life naar *dit is never real life* ... Dylan O'Brien, haha. Als laatste een foto van mijzelf met mijn camera in de hand. Dit staat voor mijn liefde voor het bloggen en fotograferen.

Voor een shitload aan selfies laat ik je vrij om mijn Instagram te checken. Dan moet je natuurlijk niet vergeten om mij te volgen, haha. Mijn Instagram pagina: klik hier.

Wat is jouw Instagram? 

You Might Also Like

2 lovely comments

  1. Leuk om al die foto's bij elkaar te zien en leuk geschreven, volgens mij was 20 14 een goed jaar voor jou ��

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er gezellig uit zo al die foto's bij elkaar. En wel geinig dat je vorig jaar zo veel BN'ers hebt ontmoet. Lieve foto van jou en jouw moeder, jullie lijken veel op elkaar vind ik :)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS