BEAUTY | MY EVERYDAY MAKE-UP LOOK

vrijdag, januari 16, 2015

Nu begin ik even met de bekentenis dat ik niet elke dag make-up op heb. Maar wanneer dat wel het geval is, ziet mijn gezicht er standaard op deze manier uit. Uiteraard wel afgewisseld met telkens een andere lipstick op en op sommige dagen mijn EOS lippenbalsem. Mijn make-up hou ik best rustig en neutraal.

Mijn basis
Als eerst gebruik ik een coverstick van Collistar in de lichtste kleur, 1. Deze breng ik met mijn vingers aan. Vervolgens gaat er foundation overheen die ik wederom met mijn vingers aanbreng. Mijn foundation is van Flormar. Het is de Perfect Coverage foundation en ik geloof dat dit ook de lichtste of één na lichtste kleur is. Daar overheen gaat nog een compact powder van Essence in de kleur 04 perfect beige. Deze breng ik aan met een poederkwast van de Hema.

Blush, highlighter en bronzer
Ik breng (nadat ik mijn wenkbrauwen gedaan heb) wat highlighter aan op het wenkbrauwbot. Ook breng ik het aan op de bovenkant van mijn neus in een lijn naar het puntje van mijn neus, op het hoogste punt van mijn wangen en op mijn cupido boog. Dit doe ik met een klein kwastje dat aan één van de zijdes van de smokey eyes brush (259) van Hema. De highlighter is trouwens een van de Justin Bieber limited edition van Essence (ik weet het...) 01 SWAAAAG! heet die. Vreselijk.

Dan is het tijd voor blush en bronzer. De blush is Mua, mosaic blush English Rose shade 3. Het mooie aan deze blush vind ik dat die verschillende kleurtjes heeft. Zo ontstaat er voor mijn gevoel elke keer weer een ''nieuwe'' kleur als ik hem aanbreng. Deze breng ik onder de highlighter op mijn wangen aan met een schuin afgesneden blush kwast van Hema.

De bronzer die ik gebruik is van Rimmel London, 022 sun bronze. Deze breng ik altijd lichtjes aan met diezelfde schuin afgesneden blush kwast van de Hema. Ik doe dit weer onder de blush.

Af en toe een schaamteloze selfie mag best.

Wenkbrauwen en ogen
Mijn wenkbrauwen vind ik erg belangrijk. Ik kocht een jaar geleden voor de lol een setje van de Hema om te kijken of ik het wat vond. Op het begin vond ik het erg eng om mijn wenkbrauwen iets in te kleuren. Maar nu voel ik mijzelf gewoon kaal als ik het niet doe. Zoals ik al zei heb ik dus een setje van Hema, ik heb deze in de kleur 02 taupe. Het is een poeder die ik aanbreng met de andere zeide van de smokey eyes brush (259). Mijn wimpers hebben enkel een likje mascara. De mascara die ik gebruik is Essence get big lashes, volume boost waterproof.

Lippen
Ik hou van lippenstift, ik heb verschillende kleuren. Van rood tot roze, van paars tot zwart (!!) en ga zo maar door. De kleur van mijn lipstick pas ik echter wel steeds aan op mijn outfit. Dus is er geen everyday lipstick. Al heb ik wel een prachtige nude-kleurige en zachtroze van Mac die prima kan voor elke dag. (mijn Mac stash zien? Klik hier). Als ik geen lipstick op doe smeer ik lekker de hele dag door mijn EOS lippenbalsem op.

Wat is jullie mening over het gebruik van poeder over foundation?
Zelf hoor ik vaak mensen praten over dat ze het lelijk vinden of dat het overbodig is. Maar toch blijf ik het zelf steeds gebruiken. Wanneer ik droge plekjes op mijn gezicht heb zie ik wel dat het daar niet zo flatteus op staat, maar toch kan ik het niet laten... dus ik vraag me af hoe jullie hier over denken.

You Might Also Like

4 lovely comments

 1. Ik gebruik zelf ook elke dag foundation en een beetje poeder. Natuurlijk wel een kleur die goed past bij mijn huid, dus eigenlijk zie je niet echt dat ik een laag foundation op heb. Ik vind dat over het algemeen trouwens mooier staan dan een huidje met allemaal rode vlekjes, haha. Natuurlijk zijn er mensen die helemaal geen foundation nodig hebben, maar dat is een ander verhaal! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuke foto's van jou. Ik moet eerlijk zeggen dat ik foundation vaak niet mooi vind, misschien nooit de juiste gevonden, naar als je het echt ziet zitten vind ik het gewoon niet mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto van jou, op foto's ziet het er altijd wel mooi uit een laagje foundation, maar ik moet zeggen dat ik het vaak in het echt niet zo mooi vind zo'n laag. Maar je hebt gelijk, als jij het wel mooi vind moet je het gewoon erop smeren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een mooie foto's en een mooie look, staat je leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS