BEAUTY | LUSH SHOPLOG, XL

maandag, januari 05, 2015

Wanneer er ergens sale is dan ben ik nog vatbaarder om dingen te kopen dan normaal. Zo ook bij Lush. Ik zou alleen gaan voor der verjaardag van de ouders van mijn vriend, niet wetende dat er sale was. En oh boy, ik kwam terug met veel meer dan alleen voor zijn ouders. Naast alles dat ik voor mijzelf kocht kreeg ik ook wat bestellingen van mijn moeder en broer.

Zoals je kan zien kocht ik een leger aan The Melting Snowman bathmelts. Deze zijn zo lekker! Mijn broer bestelde er twee, mijn moeder vier en ik heb er nog één cadeau gegeven (die staat dus niet meer op de foto, haha) Daarnaast kocht ik er ook eentje voor mijzelf. Ze zijn nu in de sale voor de helft van de prijs. Dus niet meer €4,50, maar €2,25.

Voor mijzelf kocht ik twee keer de heerlijke Candy Mountain bubble bar. Deze zorgt voor een ongelooflijk grote dosis aan schuim en een overheerlijke zoete geur van snoepjes. Over deze bubble bar heb ik al eens een review geschreven, deze kan je hier lezen. Ook deze waren voor de helft van de prijs (oh thank God for sale).

Mijn moeder bestelde namens mijn vader twee van die schuim dingen. Ik had mijn vader namelijk een Christmas Penguin bubble bar cadeau gegeven voor Sinterklaas. Hij was helemaal in zijn nopjes met al dat schuim en wilde meer. De Peguins waren op (ik kocht de laatste om cadeau te doen) dus papa moet het doen met deze Wizard bubble bars. Daar zal die ook zeker niets over te klagen hebben. En ja, ook deze waren de helft van de prijs!

Links zie je de Lord of Misrule bath bomb. Deze kocht ik alweer een tijdje geleden en moet ik snel even in bad gaan gooien! Als tweede de Honey Bee bath bomb. Deze heb ik al eens vaker gehad en ruikt erg lekker. Ik was helemaal verbaasd toen ik deze in de sale zag en nam er gelijk eentje mee. Als derde zie je als ik het goed heb Fizzbanger. Hier ben ik erg nieuwsgierig naar, ik heb deze namelijk nog nooit gehad. De rechter twee kocht ik voor de helft van de prijs.

Al jaren ben ik fan van Snow Fairy maar ik heb nog nooit een verpakking gehad die groter is dan de kleinste. Nu de kerst collectie in de sale belandt was kocht ik voor het eerst een grotere versie dan dat ik normaal heb. Dan kan ik weer lekker vooruit met deze heerlijke zoete geur. Rose Jam heb ik voor het eerst gekocht. Echter niet voor mijzelf maar om cadeau te doen. Ook deze shower gels waren voor de helft van de prijs.

Wel gekocht, niet op de foto - Nog één Melting Snowman bathmelt, één Penguin bubble bar, één Cinders bath bomb en nog één Rose Jam showergel.

Wat is jouw Lush favoriet?

You Might Also Like

10 lovely comments

 1. Ik ben ook zo gek op sale shoppen, leuke items!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou van Lush! Mijn favoriet van de kerstcollectie is de snow fairy.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke producten, Hot Toddy wil ik ook nog.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die heb ik nog nooit gehad :O
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 4. Heb je soms de winkel leeg gekocht? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat veel zeg! Ik was toevallig net bij de lush in Den bosch want ik zag dat ze sale hadden ,helaas hadden ze niet zoveel meer. Ik heb namelijk nog helemaal niks van lush!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh jammer dat er toen niet veel meer was. Maar eigenlijk is alles wel leuk hoor! Dus je had best kunnen inslaan als een beest, haha.
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 6. Wauw je hebt heerlijke producten gekocht <3

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS