LIFESTYLE | THIS YEAR HAS BEEN THE BEST AND THE WORST YEAR

dinsdag, december 30, 2014

Can we go right back to the start? Jeetje wat is het jaar snel voorbij gegaan. Terwijl ik luister naar naar This Year van Cooper (Remind me of the good and all the bad *deuntje*) schrijf ik dit artikel. Overigens zal ik dit lied ook in het artikel zetten zodat je er lekker naar kan luisteren. Anyway, in het lied zeggen ze ''This year has been the best and the worst year.'' wat mij aan het denken zette. Dit artikeltje is een overzichtje van mijn beste en slechte momenten/dingen van 2014.

This year has been the best  - Ik heb dit jaar veel nieuwe vrienden gemaakt. Zowel door het bloggen als door mijn studie. Dit schooljaar zijn alle klassen door elkaar gegooid en daardoor heb ik er weer een heleboel vriendinnen bij.

And the worst year - Helaas heb ik op één tiende na mijn propedeuse niet kunnen halen. Daar baal ik heel erg van, maar gelukkig kan ik het nog herkansen. De herkansing is in januari, dus dat is ook al bijna! (spannend). 

This year has been the best  - Samen met Frank ben ik een paar dagen naar Londen geweest. We hebben de tijd van ons leven gehad. Heerlijk gewinkeld en ook nog eventjes lekker toeristisch gedaan. Het was super leuk!

And the worst year - Naast mijn laptop en Franks laptop hebben wij samen ook nog een computer om dingen mee te downloaden. Echter was die stuk, dus die moest gerepareerd worden. Al mijn muziek was weg. Dus al die 300 liedjes die op mijn iPod stonden waren ook weg. Inmiddels ben ik al weer aan het sparen geslagen en heb ik er nu zo'n 160 op staan.This year has been the best  - Yass, ik heb mijn rijbewijs gehaald. Op mijn achttiende verjaardag kreeg ik het al, als cadeau, dat ik mijn rijbewijs mocht gaan halen. Echter was ik zo bang in de auto dat ik na één les al gestopt ben. Toen Frank opeens begon met rijlessen kon ik niet achterblijven en besloot ik dat ik toch eens moest gaan beginnen. Na wat paniek (oeps) heb ik in 52 lessen (oeps) mijn rijbewijs gehaald.

And the worst year - Heb ik volgens mij helemaal geen of bijna geen geld gespaard! Oeps, ik merk toch steeds meer dat wanneer ik geld heb ik het direct uit geef aan kleding, schoenen, tassen, make-up of eten. (ja eten...)

This year has been the best  - Na toch wat single times heb ik een vriendje, haha. Ik heb hem niet nieuw leren kennen, ik ken hem namelijk al zo'n vier/vijf jaar. Hij woont in het dorp van mijn ouders, ongeveer tien minuutjes lopen van mijn huis. 

And the worst year - Dat ik kei hard werk (jeetje, ik heb twee baantjes) en ik verdien zooo weinig. Ik ben nu 20 jaar (januari word ik al 21) en ik krijg bij beiden baantjes maar €5,50. En bij één van mijn baantjes werk ik op zondag, waar ik helaas nog steeds maar €5,50 krijg. Terwijl anderen van mijn leeftijd meer verdienen, en dan vooral de zondag die voor velen uitbetaald wordt als 200%. Hier kan ik ook wel gewoon bijna om huilen. Vooral in combinatie met mijn koopverslaving. 

Gelukkig heeft het afgelopen jaar wel meer leuke dan minder leuke dingen gebracht. En ik mag het jaar ook met een knaller afsluiten. Ik ga namelijk met Daan (en nog 4 anderen...) oud & nieuw vieren in Parijs!

Wat ga jij doen met oud en nieuw?

You Might Also Like

4 lovely comments

 1. Mooi om te lezen! dit jaar zit ik lekker in amsterdam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je rijbewijs halen lijkt me zoo fijn, en het geld spaar probleem herken ik .. maar ook weer niet, ik heb geen baan dus dan is het ook wel logisch dat er alleen maar uitgegeven wordt haha. En inderdaad je krijgt zo weinig betaald per uur, poeh..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel. Echt balen dat je zo weinig verdient, maar als je meer zou verdienen geef je het toch weer uit hahaha Nu maar hopen dat je in januari wel jou propedeuse haalt, succes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maar goed dat de weegschaal naar de leuke dingen doorslaat ipv andersom!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS