LIFESTYLE | KERST MET BLOGGERS

woensdag, december 24, 2014

Kerst is altijd zo fijn met familie, maar dit jaar heb ik het ook gevierd met bloggers! Met in het totaal (inclusief mij) negen dames zaten we afgelopen maandag in het huisje van Jessy. Er was een heleboel lekker eten en we hadden lootjes getrokken. Dus voor iedereen was het erg spannend!
Voor mij was het niet alleen spannend omdat iemand mijn secret Santa was en ik geen idee had wie, of dat ik mezelf afvroeg of mijn lootje wel blij was met de cadeautjes die ik had gekocht. Nope, ik had drie van deze dames namelijk nog nooit ontmoet. Dat maakte het toch wel spannend, ondanks dat je van tevoren weet dat je wel een klik hebt door het bloggen. Gelukkig was het echt super gezellig en iedereen is altijd zo lief en je kan gewoon eindeloos blijven door praten over van alles.Deze cupcake hierboven was zo ongelooflijk lekker, maar echt enorm machtig. Of hoe ik het die middag noemde ''echt heftig''. Het vulde enorm en niemand durfde meer aan de cupcakes te beginnen, haha. 

Nadat iedereen het eten op de tafel neer had gezet en we voorzien waren van drinken kon het feest beginnen. Van tevoren hadden we allemaal onze cadeautjes onder een deken gelegd en moest steeds iemand een pakje pakken. Diegene die het pakje had mocht dan weer voor de volgende pakken. Iedereen heeft echt super veel leuke cadeautjes gekregen en ik ben ook erg blij met wat ik allemaal heb gekregen. Diegene die ik had was gelukkig ook erg blij met wat ik gekocht had! Er werden trouwens ook nog enkele kerstkaartjes uitgedeeld, super leuk! Kortom, ik heb een geweldige middag gehad en hoop dat het volgend jaar weer mag gebeuren.

You Might Also Like

10 lovely comments

 1. Ik vond het onwijs gezellig lieve Susan<3!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat onwijs leuk zeg!! Ziet er gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er onwijs gezellig uit, leuk georganiseerd! Fijne kerstdagen, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super leuk, en wat een tof idee! Fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit ziet er echt heel gezellig uit <3 Fijne feestdagen! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuke sfeerfoto's! Die cupcakes zien er echt lekker uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk zeg! Lijkt mij ook super leuk om te doen met z'n allen :)
  Mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ziet het er leuk uit , weet zeker dat jullie het erg gezellig hebben gehad.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS