LIFESTYLE | FOTO OP CANVAS

zondag, december 14, 2014

Als er iets is waar ik van hou, zijn het foto's. Ik maak ze graag maar ik laat ze ook graag afdrukken om ze vervolgens in een geweldig kitsch lijstje neer te zetten. Een foto op een canvas doek had ik nog niet en toen ik door Foto Op Canvas benaderd werd met de vraag of ik er een zou willen ontvangen, zei ik volmondig ja.Ik mocht een canvas doek maken met het formaat 30x40. Een handig formaat dat je eigenlijk overal wel kwijt moet kunnen. Niet te groot en ook zeker niet klein. Het was even moeilijk om te bedenken wat voor foto ik zou kiezen.

Ik wilde er graag eentje van mij met mijn moeder, maar echt recente foto's van ons zijn er niet. Die moest dus gemaakt worden, maar het kwam steeds niet uit met de tijd. Uiteindelijke besloot ik toen om een foto van mij en mijn broer te kiezen. Wij hebben er immers meer dan 100 samen. Tussen die bende van selfies zaten gelukkig ook wat mooie foto's van ons reisje naar Londen van afgelopen augustus. Toen kwam de vraag, zwart/wit of kleur? Aangezien mijn beide kamers de kleuren zwart en wit hebben ging ik daar voor.De foto liet ik bezorgen bij mijn ouders thuis. Ik vroeg of ze het pakketje wilde openmaken, ik was namelijk zo nieuwsgierig. Met als gevolg; mijn ouders werden helemaal verliefd op het canvas doek. Ik had ook niet anders verwacht hoor. Maar het is zo dat ze hem hebben ingepikt en op de gang gehangen hebben. Ik zit er over na te denken om nog een foto voor mijzelf te bestellen, haha. Die hou ik dan ook ├Ęcht voor mijzelf.

De kwaliteit van het doek en de foto ben ik trouwens erg tevreden over. Je kan zelf ook nog effecten kiezen, zoals dus onder anderen zwart/wit. Ze hebben nu ook een kerst actie. De actie houdt in dat je bij je bestelling 15% korting krijgt. Neem dus snel een kijkje op hun site.

Wat vinden jullie van de foto?

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Wat een mooie foto van jouw en je broer Susan!
  De laatste tijd ben ik helemaal weg van de wit/zwart foto's dus deze vind ik dan ook ontzettend goed gekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, lachen dat jouw ouders de foto ingepikt hebben. Vind het eigenlijk wel heel mooi zo'n foto op canvas, net een soort van schilderij en mooi dat de randen ook meegenomen zijn in de foto.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto van jou en jouw broer, erg leuk op dat canvas.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS