LIFESTYLE | 10 KEER IAN SOMERHALDER / DAMON SALVATORE

dinsdag, december 02, 2014

Omdat niet alleen ik, maar jullie ook, genoten hebben van het artikel 4 keer mooie boys maak ik er gewoon nog een. Of ja, soort van. Er zijn immers genoeg mooie mannen op de wereld. Dit keer is het een soort van ode aan Ian Somerhalder, mijn favoriete man van The Vampire Diaries. Overigens ben ik niet de enige die daar zo over denkt. Ken jij iemand die helemaal wild is van Ian? Stuur dan zeker even dit artikel door ;)
Welke afbeelding vinden jullie het leukst om naar te kijken?


Bron foto's, klik

You Might Also Like

3 lovely comments

  1. De 3e! Al dansend in zijn witte blouse laat Ian mijn hartje even sneller slaan ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aaah hij is zo cool! En de vampire diaries is zoo gaaf!!
    Liefs.
    Jonne

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS