FASHION | IT'S THE BEAT THAT MY HEART SKIPS

zaterdag, december 20, 2014

Toen alweer een tijdje geleden de nieuwe Primark openging had ik deze outfit aan. Ik haalde maar weer eens mijn roze suède jasje uit de kast. Sinds ik een zwart leren jasje heb lag dit suède jasje namelijk een beetje te verstoffen. Ik combineerde het jasje met een peplum top en zwarte broek met daar onder enkellaarsjes met een hak.


Suède jasje Vero Moda / Peplum top Vero Moda / Broek Only / Laarsjes Miss Selfridge

Wat vinden jullie van deze outfit?

>> Doen jullie aan mee aan mijn Collistar 
winactie via mijn Instagram? <<

You Might Also Like

2 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS