FASHION | BLACK & WHITE

zondag, december 28, 2014

Bijzonder hoe we een af en toe zonnige kerst hadden en het de dag erna begint te sneeuwen. Als ik nu naar buiten kijk word ik bijna verblind door een parkeerplaats vol witte sneeuw. Mijn volgende outfit of the days zullen waarschijnlijk een prachtige witte achtergrond hebben. Maar voordat die tijd aanbreekt nog even een sneeuw-loze ootd van de kerstperiode.


Jasje Sting / Peplum top Primark / High waisted broek Only / Schoenen Converse

Wat vinden jullie van deze outfit?

You Might Also Like

4 lovely comments

 1. Wat een onwijs leuk shirtje, staat je goed! Ik kende jouw blog nog helemaal niet, altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit hoor, staat je goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je topje en jasje zijn erg leuk! Ik was ook zo verbaasd toen het zo veel ging sneeuwen na kerst, natuurlijk had ik het wel gehoord, maar ik dacht gewoon een beetje natte sneeuw die niet zou blijven liggen, maar integendeels kwam er juist een heel pak sneeuw uit de lucht haha. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig is de sneeuw inmiddels weer helemaal verdwenen hier, ben er ook geen fan van. Outfit staat je leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS