BEAUTY | MIJN EERSTE KERSTDAG LOOK

vrijdag, december 26, 2014

Gisteren was het kersteten bij mijn oma thuis (moeder van mijn moeder). We eten dan met die kant van de familie. Met mijn 20 jaar ben ik de oudste. Mijn vader en broer konden er helaas niet bij zijn omdat ze moesten werken. Maar het was voor mij toch erg leuk, omdat Daan mee was. Yep, he met the family.Hierboven kan je zien welke producten ik ongeveer gebruikt heb. Ik heb een zwart lijntje (zonder wing) bij mijn wimperrand gemaakt, met daar nog een zilveren glitter laagje overheen. Helaas zijn de glitter op de foto niet goed te zien. Maar in het echt gelukkig wel. Daarnaast had ik nog een mooie blush van MUA (niet zichtbaar op de afbeelding hierboven) voor wat kleur in mijn gezicht. Mijn lippen hield ik naturel met alleen lippenbalsem van EOS.

Met mijn haar heb ik iets geprobeerd dat ik nog niet echt gedaan had. Het is niet moeilijk, maar ik wist gewoon niet hoe het zou staan. Gelukkig pakte het goed uit (al zeg ik het zelf). Met vrolijke kerst haarspeldjes van Claires erbij was de look helemaal compleet. En het truitje is trouwens van de H&M.


Wat vinden jullie van deze look?

You Might Also Like

6 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS