BEAUTY | HAPPY NEW HAIR

dinsdag, december 16, 2014

Mijn haar groeit helaas niet zo snel als ik zou willen. Voor prachtige lange lokken moet ik toch écht serieus sparen. Met trots liep ik de laatste tijd dan ook rond met lang haar, echter was de onderkant een beetje dood. Ik wilde  het gewoon niet inzien... Maar het was toch hoognodig om de schaar er in te laten zetten. Op naar de kapper dus!

Om even het geheugen op te frissen. De afbeelding hierboven laat goed zien hoe mijn haar er eerst uitzag. Lang, maar aan de onderkant een beetje dood. Mijn haar had één lengte en ik deed mijn haar altijd naar achteren met een klipje.

Nu zal ik even vertellen wat ik veranderd heb! Allereerst is er zo'n 10 centimeter af gegaan. Als het niet meer is? Daarnaast heb ik nu een schuine lok. Eerst was alles één lengte, ook geen lok dus. die heb ik nu wel. Eventjes wennen hoor, maar als ik mij er aan ga storen doe ik hem gewoon in een klipje, zoals ik mijn haar altijd al had. Daarnaast hebben ze aan de andere kant (dus niet de kant met lok) het haar aan de voorkant ook even laten aflopen. Want anders heb je aan de ene kant alles één lengte en aan de andere kant een lok. Ik vond het leuker op deze  manier.

Misschien komt het trouwens wat gek over dat ik met dit weer korte mouwen (of geen eigenlijk) aan heb. Een simpele uitleg. Ik zet mijn verwarming standaard zo hoog dat ik het gewoon echt warm krijg, haha. Anyway, dit is het dus geworden. Ik ben er blij mee! Op de foto lijkt mijn linker kant (op de foto rechts) een beetje gek geknipt, maar in real life is het helemaal toppie.

Wat vinden jullie van deze verandering?

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Staat je goed dit! Ik ben nu aan het sparen voor lange lokken en het gaat de goede kant op hihi. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het staat je hartstikke goed, mooie haren heb je.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Ik heb de verwarming ook altijd zo hoog mogelijk haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad wel een stuk(je) korter, maar het staat je prima!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS