LIFESTYLE | WHAT'S ON MY IPHONE?

maandag, november 03, 2014

''Susan, hoe kan jij nou een jongen hebben die geen mobiel heeft?'' Ja, dat vraag ik mezelf eigenlijk ook wel elke dag af. Want wat ben ik verslaafd aan mijn telefoon... Vandaar dat ik er net als een heleboel andere bloggers een artikel aan ga wijden. Misschien is het wel een blogger-ding? Verslaafd zijn aan je telefoon. Ik moet toch iets de schuld kunnen geven ;)Laten we beginnen met deze heerlijke screensaver. Dylan O'Brien. Voor mij het meest bekend als Stiles van Teen Wolf, maar voor de mensen die deze serie niet kijken; hij is Thomas van The Maze Runner. Helemaal niet verkeerd om even mijn horloge te negeren en op deze manier te kijken hoe laat het is ;)


Op mijn vaste pagina heb ik de dingen staan die ik het meest gebruik. Ofja, Snapchat gebruik ik ook vaak evenals de agenda. Maar je kan de icoontjes niet los verplaatsen. Ze staan altijd in een rijtje. Bij mijn oude Samsung kon ik bijvoorbeeld ook onderaan nog dingen zetten. Bij deze kan dat niet. Eigenlijk heb ik een andere achtergrond op mijn mobiel dan deze. En bij die achtergrond wordt de foto zo verpest als ik al die icoontjes er op heb staan. Vandaar dat ik deze op andere pagina's heb.

Anyway. De belangrijkste dingen zijn voor mij de camera, Whatsapp, Twitter, Facebook en natuurlijk Instagram. Deze Apps gebruik ik in het dagelijks leven het meest. Onderaan de balk heb ik mijn instellingen staan (altijd handig!), het telefoon icoontje waarmee je naar je contactenlijst kan gaan, maar ook je recente gesprekken kan zien en natuurlijk ook bellen. Als derde mijn mail. Die check ik eigenlijk altijd via mijn telefoon. Als laatste internet, niet onmisbaar natuurlijk.

Als ik mijn vaste pagina naar links schuif krijg ik deze pagina. Beetje rommel eigenlijk. Owja, en mijn agenda dan, haha. Alles dat in de overige mapjes staat gebruik ik eigenlijk niet. De rekenmachine open ik altijd op een andere manier, en Maps heb ik slechts één keer gebruikt. Ik ben daar namelijk totaal geen held in.

Als ik mijn vaste pagina eentje naar rechts schuif van kom ik hier terecht. Deze items gebruik ik minder vaak dan de items op de vaste pagina, maar vaker dan de items op de linker pagina. Om te beginnen natuurlijk twee van de meest handige Apps voor als je moet reizen; de reisplanner App van NS en de 9292 App voor het overige openbaar vervoer.

Daarnaast één van mijn verslavingen (naast Instagram) Snapchat! Ja ik weet dat er een tijd geleden foto's gelekt zijn. Maar dat boeit me niets, ik stuur toch geen pikante foto's. Anyway. Snapchat is echt een uitkomst voor als je eventjes je lelijkheid op de bank wil delen met je bff. Daarnaast heb ik nog een mapje met spelletjes. Ik heb er niet veel en speel ook erg weinig. Mijn random mapjes gebruik ik dan weer wat vaker. Zo heb ik onder anderen Shazam, YouTube en Vine erin staan die ik regelmatig gebruik. Verder gebruik ik uit dit scherm vaak foto's en Messenger.

En voor de nieuwsgierige onder jullie. Dit is mijn Whatsapp achtergrond, haha. Ian Somerhalder. Beter bekend als Damon Salvator van The Vampire Diaries. Ik kijk deze serie nu al een tijd en elke vrijdag kan ik weer een nieuwe aflevering van seizoen 6 bekijken, happy me.

Ik heb trouwens de iPhone 5C in de roze variant.

Wat is jouw favoriete App?

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Ik ben echt verslaafd aan instagram. Leuk dat je jouw favoriete apps met ons deelt.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te zien wat je op je telefoon hebt staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hooi, leuk blog heb je! Ga ik zeker volgen!
  Leuk dat je TVD kijkt, doe ik ook. Team Stefan hier, haha.
  Wel fijn dat Damon terug is, he? ;)
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om te zien! Nice background, ik ben toevallig vorige week begonnen aan the Vampire Diaries haha :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS