LIFESTYLE | WEEKENDJE CENTER PARCS

zondag, november 16, 2014

''Susan, heb je zin om een weekend mee te gaan naar Center Parcs?'' Hell to the yeah! Vrijdag 7 november gingen we naar Center Parcs, Meerdal en zondag 9 november waren we weer terug. Voor mij begon de ''wat neem ik allemaal mee'' - stress al iets van tevoren, maar alles is goed gekomen.


Ik ging mee met de familie van mijn boy en dat was best wel spannend. Ik kende namelijk alleen nog het gezin zelf, verder geen neefjes of nichtjes. We waren in het totaal met 14 mensen (inclusief mijzelf), waar ik er al 7 van kende. Anyway, het was reuze gezellig :) Daar was ik wel echt blij mee, haha.

Daan en ik konden pas vrijdag in de avond er naartoe, de rest was er al. We gingen toen ergens wat drinken en verder niet veel boeiend gedaan. De zaterdag erop gingen we eerst lekker ontbijten met z'n alle en daarna was het tijd om de bikini aan te doen want we gingen zwemmen! Tijdens het ontbijt werd ik even gewaarschuwd over het feit dat ze tikkertje doen in de wild waterbaan. Nou dat hoef je mij niet nog een keer te zeggen, ik ben er wel voor in! Het was echt super gaaf, want tussen het verdrinken, botsen en stoten door is het natuurlijk ook best moeilijk en spannend, haha.

Na het zwemmen hadden we drie banen bij het bowlen afgehuurd. Ik ben echt een slechte verliezer.... en een slechte bowler. Maar het was gezellig en uiteindelijke gaat het daar wel om. Uiteraard was ik twee keer laatste, zelfs met die kinderachtige rekjes aan de zijkant. Ik heb er nog steeds moeite mee, haha. Maar oke, dit vergeten we gewoon even.


Dit is Denise, een nichtje van Daan. Wij waren van onze baan ( en volgens mij ook van de baan ernaast) de slechtste! Af en toe moet je dan maar gewoon omarmen denk ik... Haha


Uiteraard inclusief geweldig mooie bowling schoenen he. Het pijnlijkste moment van de dag was trouwens niet dat ik zo ongelooflijk slecht was, maar dat iedereen, inclusief het kleine neefje van hoe oud? 12 of zo, nog grotere voeten had dan ik. Ach, ik ben het wel gewend hoor, maar met pijn in mijn hart doe ik dan toch weer die maat 36 aan. Die overigens nog losjes zaten ook. Help.

Na het bowlen gingen we met z'n alle pizza's maken in van die oventjes en gourmetten. Gewoon best of both worlds. Af en toe een pizza, dan weer een pannenkoekje of en stukje kip. Geweldig. Daarna hebben we nog spelletjes gedaan zoals Catan, kaarten en Rummikub.

Zondag was het voor mij en Daan de laatste dag, want we moesten maandags gewoon weer naar school toe. Anderen bleven nog tot de maandag. Hoe dan ook. De zondag begon voor mij een beetje zwaar, ik wilde mijn bed niet uit! Toen ik eenmaal uit bed was en ontbeten had ging ik samen met Daan zwemmen. Ik had wel wat blauwe plekken overgehouden van die wild waterbaan, maar dat was het zeker waard.

Daarna gebeurde er niet veel boeiends. Er werden nog wat spelletjes gespeeld en ik ging samen met Denise naar de kinderboerderij om wat geitjes, bokjes en schaapjes te aaien. Ze hadden ook van die grote konijnen en dikke kippen, haha. Maar die hebben we niet geaaid.

Ik vind het altijd zo leuk om naar dieren te kijken. En proberen om ze goed op de foto te krijgen. Want dat is vaak ook een hele opgaven. Want tussen alle lieve schattige klein bokjes en geitjes liep op een meesterlijke witte rond, haha. Daarmee wilde ik da natuurlijk ook op de foto. Want na 10 pogingen om een klein bokje op te tillen, gaf ik het op. Ze rende steeds weg :( Toen we besloten om het kleine boerderijtje te verlaten stond er opeens een pauw voor de poort. Hup, snel camera weer uit de tas halen en foto's maken, haha.

Over tassen gesproken... Kennen jullie dat gevoel dat je hebt wanneer een bokje aan jouw Michael Kors tas aan het knabbelen en likken is? Nou ik wel...


Dit was mijn Center Parcs weekend. Hopelijk vonden jullie het leuk om zo'n verslagje met foto's te lezen. Welke foto vinden jullie het leukst?

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Klinkt als een super weekend!! Vroeger ook een paar keer bij het Meerdal geweest, krijg gewoon weer zin om te gaan als ik dit zo lees en zie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is boffen, dat je mee gevraagd bent, kei leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Center Parcs is echt heel erg leuk, leuke fotos !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je mee ging! Klinkt als een geslaagd weekend! :D Je foto's van de dieren zijn trouwens erg mooi, vooral de derde van onder met dat bokeh effect, heel gaaf! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kende je blog nog niet! :) Leuke posts maak je en mooie foto's ook :) Zou het leuk vinden als je eens een kijkje op mijn blog neemt, die kun je hier vinden: http://fablefrique.com Liefs, Frederique

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS