LIFESTYLE | MIJN GUILTY PLEASURES

dinsdag, november 18, 2014

Volgens mij heb ik al eens eerder een soortgelijk artikel gemaakt. Maar ik weet het niet echt precies en ik vind het natuurlijk ook leuk om gewoon even te delen wat momenteel mijn guilty pleasures zijn. Misschien herken je jezelf wel in een paar van deze dingen, haha. Dan hoor ik dat natuurlijk graag in de comments.
Paris Hilton
Misschien is dit een beetje gek, haha. Maar ik kan er niets aan doen. Haar als persoon vind ik niet echt boeiend, maar toch zijn er twee liedjes van haar die ik graag luister. Erg he? Vooral omdat ze volgens mij voor geen meter kan zingen en het auto tune gehalte zo'n 100% zal zijn. Eigenlijk schaam ik me er wel voor hoor. Op mijn iPod staan ze ook (nog) niet. Waarschijnlijk zal ik dat nog wel eens doen. Of is het dan te ernstig? Pff, bij deze in ieder geval de liedjes van haar die ik wel eens luister.

Ugg's schoenen
Jeetje, ik zou niet eens weten hoeveel jaar er inmiddels al op Uggs gelopen wordt. Ook ik ben één van de mensen die nog steeds de ''sloffen'' aandoet. Ondanks dat al duidelijk is dat ze uit zijn. Ze zijn gewoon heerlijk warm en zacht. Moet ik nog meer zeggen? Ik kies er gewoon voor om tijdens de wintermaanden warme voeten te hebben, dat is alles.

Pannenkoeken 
Tjha, pannenkoeken kan ik eigenlijk wel elke dag eten. En dan ook de hele dag door. Als ontbijt, als middageten en natuurlijk moeten we het avondeten niet vergeten. Zo heeft mijn moeder mij eens een week lang pannenkoeken gegeven met als achterliggende gedachte dat ik er genoeg van zou krijgen en er nooit meer om zeuren. Gefaald. Na een week lang pannenkoeken eten gaf mama zelf de hoop maar op, ik wilde het namelijk nog steeds.

Chocolade rozijnen
Chocolade rozijnen zijn echt van die dingen waar je van moet houden, of niet. En ik hou er dus van. die combinatie is voor sommige mensen een raadsel, chocolade en rozijnen. Tjha, mij hoor je echt niet klagen hoor!

Wat zijn jouw guilty pleasures?

You Might Also Like

4 lovely comments

 1. Leuk om te lezen! Mijn guilty pleasure is qua muziek Sam smith hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha heel erg leuk om dit te lezen. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahah wat een guilty pleasures!
  Maar de pannekoeken en chocolade rozijnen zul je geheid terug zien in mijn rijtje!
  Haha heel leuk die liedjes van Paris Hilton!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik sluit me helemaal aan bij de Uggs ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS