LIFESTYLE | INTRATUIN CHRISTMAS LADIES NIGHT

woensdag, november 26, 2014

Vorige week woensdag ben ik voor het eerst naar de Kerst ladies night van Intratuin geweest. Ik had geen idee wat ik er van moest verwachten maar ik had er natuurlijk erg veel zin in. Wat is er immers mis met een heleboel kerstversiering en een stel kakelende vrouwen in de Intratuin?
Om 19:00 konden we naar binnen. We waren er al een tijdje en achter ons vormde zich een meesterlijke lang rij. Hadden wij even geluk zeg. We liepen over de rode loper naar binnen en kregen daar een tas om alle spullen in te doen die je graag wilde hebben. Ook hadden we ieder een sticker voor 30%, 20% en 10% korting op een artikel naar keuze.

We moesten eerst een stukje door het buiten gedeelte. Daar stonden wat bomen en tegels. We werden ontvangen met leuke muziek en gl├╝hmein. Daarna ging onze tocht binnen verder.


Het was echt super leuk en gezellig! Ik geloof dat we bijna drie uur hebben rondgelopen daar. Ik kocht twee schattige theelicht houders voor op mijn kamertje in Tilburg.  Ik heb daar al een flinke collectie van theelicht houden opgebouwd, misschien moet ik maar eens stoppen. Het is gewoon zo gezellig. 's Avonds al die kaarsjes aan, filmpje kijken met een glas cola en wat chocolade rozijnen. Heerlijk. Anyway, we dwalen een beetje af. Als je na het afrekenen (tenzij je niets kocht, maar ik geloof dat iedereen wel wat kocht) richting de uitgang liep kreeg je nog een kleine goodiebag. Daarin zat onder anderen een kookboek met lekkere desserts, een tijdschrift en een sieraad.

Zou jij naar zo'n ladies night gaan?

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Alles is altijd zo leuk versierd daar. Leuk zo'n avond.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Susan, wat leuk om te lezen en wat een mooie foto's heb je gemaakt! Zien we je volgend jaar weer? Groet, Intratuin Malden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als het aan mij ligt ben ik volgend jaar weer van de partij!
   Groetjes, Susan

   Verwijderen
 3. Leuk zeg, ik wist helemaal niet dat dat er was, een speciale ladies night bij de Intratuin. Misschien moet ik volgend jaar ook maar eens gaan kijken want het klinkt wel erg gezellig!! Omm alvast in de stemming komen :D

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS