LIFESTYLE | CENTER PARCS & ROERMOND

zondag, november 09, 2014

Momenteel ben ik nog even in Center Parcs, Meerdal. Afgelopen vrijdag ben ik er naartoe gegaan in de avond. Na een dagje outlet shoppen in Roermond. Heerlijk! Anyway, vandaar dat er dus geen echt artikel online staat vandaag. Er zal snel een artikel komen over mijn weekendje Center Parcs en natuurlijk ook het shoppen in Roermond :)

You Might Also Like

3 lovely comments

 1. Aaaah wat leuk dat je in het Meerdal zit, daar ben ik ook geweest, leuk!
  Meer dan logisch dat je nu even niks online hebt staan of online komt! Geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben benieuwd naar het artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Outlet Roermond en het Meerdal, nice!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS