FASHION | TIME FOR OVERKNEES

vrijdag, november 07, 2014

Jeetje. Opeens was er een weekend met lekker weer. Wel een panty aan? Toch maar geen panty aan? Broek aan dan maar? Na minuten van twijfel besloot ik maar mijn overknee kousen erbij te pakken. Zelf vond ik het een leuk combinatie, vooral met mijn laarsjes die ik in Londen kocht. Ik ben er echt verliefd op geworden!

Lipstick MAC / Jasje The Sting / Jurkje Primark / Overknee kousen Primark / Laarsjes Miss Selfridge

Wat vinden jullie van deze outfit?

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Dat jurkje is zo mooi! Wat een prachtige outfit meid!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zie je er leuk uit! Heel tof die overknee laarzen!

  Liefs,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit! Ik ben dol op over the knee socks en die laarsjes zijn erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS