FASHION | PRIMARK OPENING ZUIDPLEIN

zaterdag, november 22, 2014

We zijn weer een Primark filiaal rijker! Wat een feest eigenlijk, dat al die filalen als paddenstoelen uit de grond schieten. Ik mocht net als een aantal andere bloggers nog voor de opening naar binnen. We kregen een kleine rondleiding, we mochten rustig rondkijken en winkelen!

Primark is eigenlijk wel mijn favoriete winkel. Als je in mijn kledingkast kijkt zal zeker zo'n 70% van mijn kleding van Primark komen. En mijn favoriete kleding items komen ook van die winkel. Naast kleding heb ik natuurlijk ook nog tassen en schoenen van Primark. Geen wonder dus dat ik zo blij word van al die filialen!

Bij welke Primark woon jij het dichtst in de buurt?

You Might Also Like

4 lovely comments

 1. Ik was er ook - en zo druk aan het shoppen dat ik dat hele ontbijt en de rondleiding gemist heb haha. Maar wel heerlijk om eens voor de drukte naar binnen te mogen, en hoe meer Primark vestigingen hoe beter! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, het ontbijt mis ik in ieder geval nooit! Ze hebben altijd zulke lekkere dingen.
   De rondleiding loop ik mee wanneer het een groot filiaal is.
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 2. Heel vaak erg leuke en prima dingen te koop bij de Primark. Ik ben bijvoorbeeld ook dol op hun sokken :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS