FASHION | MISS SELFRIDGE LOOK A LIKE LAARSJES

vrijdag, november 28, 2014

Alweer een tijd geleden, volgens mij was het augustus, was ik samen met mijn broer in Londen. Ik kocht daar bij Miss Selfridge hele leuke laarsjes. Waar ik nog steeds weg van ben. Echter moest ik telkens mensen blijven teleurstellen die nadat ze een complimentje gaven, vroegen waar ik ze gekocht had omdat ze zelf stiekem ook wel interesse hadden. Maar dat is nou verleden tijd, want ik ben gewoon twee goede look a likes tegen gekomen. Een budget versie en een duurdere versie.
De laarsjes op de foto hierboven zijn mijn eigen laarsjes. Ze zijn gemaakt van zwart nep leer en hebben gespjes met gouden details. De hak is niet bijzonder hoog en lekker breed. Onderaan de hak zit een gouden detail.
De bovenstaande laarsjes komen volgens mij wel aardig in de buurt van mijn Miss Selfridge laarsjes. Dit zijn de budget look a likes. Ze komen van Van Haren en kosten slechts €29,90. Ook deze zijn van zwart imitatieleer, hebben gespjes met gouden details en een niet al te hoge (8,3 CM) brede hak. Een prima vervanger als zeg ik het zelf. Bekijk ze hier online.

Bij de bovenstaande laarsjes komt de manier van hoe de gespjes bij mijn elaarsjes zijn al iets meer overeen dan met het budget paar. Dat houdt natuurlijk wel in dat dit het duurdere paar is. Deze laarsjes zijn namelijk gemaakt van echt leer. Net als bij de andere laarsjes heeft dit exemplaar een blokhak met een hoogte van 8CM. Ze zijn van het merk Michael Kors en kosten €275,00. Bekijk ze hier online.

Welke van de drie is jouw favoriet?

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Die laarsjes van de Van Haren heb ik. Ze zijn inderdaad zo leuk en makkelijk te combineren.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jouw laarsjes zijn echt super gaaf!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind vooral die van van Haren ZO gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind die van jou de leukste, daarna die van Van Haren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die van Van Haren vind ik echt geweldig! Binnekort even langs dus :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS